Nieuw waterpark Istrië

Geplaatst door Redactie op 11 juni 2014 om 14:10 in de categorie Bestemmingen

istrieDe populaire Kroatische regio Istrië beschikt vanaf 21 juni over een waterpark: Aquapark Istralandia biedt o.a. een gigantisch golfzwembad en diverse attracties die een adrenalinekick garanderen! De nieuwste attractie van Istrië belooft de bezoeker zowel afkoeling als spektakel. De cijfers zijn alvast indrukwekkend: de totale wateroppervlakte is 4500m² en er is opgeteld 1.2 km aan waterglijbanen.

De grote hoeveelheid zwembaden en glijbanen kent door de diversiteit geen leeftijdslimiet. Er zijn glijbanen in alle vormen en maten voor alle leeftijden en durfniveaus. Voor de echte thrill seeker is er de zgn. ‘free fall’; een 27 meter hoge en nogal steile glijbaan terwijl een familie of groepje van maximaal 4 personen in een raft naar beneden kunnen. De allerkleinsten kunnen terecht in het zwembad van maar 40cm diep, compleet met eigen glijbaan, sprinklers en een waterkasteel. Het 2500 m² grote golfzwembad is de grootste van het Middellandse Zeegebied. Istralandia Aquapark heeft de bezoeker dan ook genoeg te bieden om een volle dag door te brengen.


Wie even droog wil blijven kan bijvoorbeeld deelnemen aan een Zumbales, een potje beachvolley spelen, een waterfiets huren en voor de kleinere kinderen worden er spelletjes georganiseerd en zijn er shows van goochelaars. Voor een hapje en een drankje beschikt het waterpark over meerdere cafés en restaurants.

De officiële opening is op 21 juni.

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.