New York Media Group derde bij Deloitte Technology Fast50

Geplaatst door Redactie op 14 oktober 2016 om 15:00 in de categorie Algemeen nieuws

New York Media GroupNew York Media Group heeft de derde plaats bemachtigd tijdens de Deloitte Technology Fast50 Awards 2016. Met een procentuele omzetstijging van 1178% behoort het bedrijf tot de top drie van de in totaal vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Het bedrijf was dit jaar als een van de weinige reisorganisaties genomineerd voor de lijst. Met het gerealiseerde groeipercentage is het dan ook koploper in de reisbranche.
De jury roemde de website van het bedrijf, NewYork.nl, om haar aantrekkelijke design en vooruitstrevende achterliggende technologie. Hiermee overstijgt de website het niveau van een persoonlijke blog en is het een geweldige informatiebron voor New York-reizigers. Zoals Martin Wabeke, partner van Deloitte zei: “Je wordt er blij van”.

Eigenaar van New York Media Group Eric Lang gaf aan enorm blij te zijn met een plek in de top 3: “We hadden van tevoren gehoopt op een plaats in de top 25, dus dat we nu zelfs derde zijn geworden is natuurlijk fantastisch. Het is echt een beloning van onze focus op technologische verbeteringen waar we achter de schermen al jaren mee bezig zijn.”

Deloitte Fast50

De uitreiking van de awards vond plaats op donderdag 13 oktober in De Hallen Studio’s in Amsterdam. Andere genomineerden voor de Deloitte Fast50 Awards waren onder andere Zens uit Eindhoven en de online veilingsite Catawiki, die respectievelijk de tweede en eerste prijs in ontvangst mochten nemen. Elk jaar kiest de Deloitte Technology Fast50 vijftig technologiebedrijven die de snelste procentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar laten zien. Ook wordt gekeken naar technologische innovatie en ondernemerschap.

Groei New York Media Group

Sinds New York Media Group naast haar Nederlandse website NewYork.nl de website ook in twaalf andere talen aanbiedt, gaat het hard met het reisbedrijf. Steeds meer internationale citytrippers weten de weg naar de New York sites te vinden. Omzet wordt inmiddels gerealiseerd in 100+ landen wereldwijd. Tot nu boekten meer dan 250.000 reizigers een deel van hun trip op basis van Erics tips en persoonlijk advies.

New York Media Group derde bij Deloitte Technology Fast50
5 (100%) 6 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.