Nederlander wil stille buren in hotel

Geplaatst door Redactie op 16 juni 2015 om 14:40 in de categorie Accommodaties

HotelkamerLuidruchtige buren kunnen je nachtrust in een hotel behoorlijk bederven. Lawaaiige buren zijn dan ook de grootste ergernis voor Nederlandse hotelgasten.

Dat constateert een hotelboekingssite die regelmatig toptienlijstjes samenstelt. Herriemakende buren staan met 64 procent op de eerste plek, gevolgd door een ranzige geur uit het tapijt. Geen warm water, te weinig stopvontacten en beperkte ontbijturen vormen de rest van de top vijf. Ook het niet zelf kunnen kunnen kiezen wanneer je kamer wordt schoongemaakt, fooien moeten geven wanneer het personeel helpt en en slecht nachtkastje of leeslampen kunnen voor veel Nederlandse hotelgasten het verblijf in een hotel verknallen. Acht procent ergert zich als hij of zij een sleutelkaart moet gebruiken om stroom te gebruiken of de airco aan te doen. Een even groot percentage baalt als er geen koffie-apparaat of waterkoker op de kamer is.

Het onderzoek werd gehouden in maart en april onder 47000 respondenten uit 28 landen. Het is niet bekend hoeveel Nederlanders aan het onderzoek meededen.

Lees ook: Test hotels langs de snelweg

Vergelijk hotelkamerprijzen bij hotels.com, Expedia en Agoda of kijk voor bijzondere accommodaties bij Elizawashere. Lees voor je boekt, eerst de beoordelingen.

Nederlander wil stille buren in hotel
5 (100%) 2 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.