Nazomeravondconcert in Purmerend/Waterland

Geplaatst door Redactie op 4 augustus 2014 om 14:15 in de categorie Beurzen en evenementen

Nazomeravondconcert_2013_sfeerVorig jaar september organiseerden de zes Rotaryclubs in de regio Waterland, in samenwerking met Rotaract en Inner-Wheel voor het eerst een NazomerAvondConcert in de Grote Kerk van Monnickendam. Dit jaar wordt het concert weer  gehouden op zaterdag 27 september. De gehele opbrengst van het concert komt wederom ten goede aan het gehandicapte kind in de regio groot Purmerend. Het nazomeravondconcert sluit aan op het dagprogramma van het ‘Talentenfestival’, waar jeugdige, begaafde muzikanten en zangers hun vaardigheden in de klassieke muziek demonstreren. De helft van de deelnemers is onder de 18 jaar, de oudste deelnemers zijn 24 jaar.

Programma

Het jeugdige talent in Noord-Holland zal ieders verwachtingen overtreffen. Het programma brengt onder andere het Noord-Hollands Jeugdorkest o.l.v. Bas Pollard, pianist Ramon van Engelenhoven (winnaar Prinses Christina Councours 2013) en Hannah Feltkamp, violiste van het Nederlands Jeugd Orkest. De komende tijd worden meer talenten aan de speellijst toegevoegd. Voor een up-to-date overzicht kan men terecht op www.nazomeravondconcert.nl of op de  Facebookpagina /NazomerAvondConcert.
Kaartjes kunnen worden besteld via e-mail op s.de.boer@hilgers.nl o.v.v. naam en adres. Ook zijn vanaf heden kaartjes te koop bij Informatiepunt/VVV Waterland aan het Zuideinde 2 in Monnickendam. Een passe-partout voor zowel het dag- als avondprogramma kost €22,50 voor volwassenen en €10,- voor jongeren t/m 16 jaar (of CJP).

Initiatief
Het nazomeravondconcert is een initiatief van zes Rotaryclubs in de regio; Purmerend Waterland, Polderland, Monnickendam, Weidevenne, Purmerend en Landsmeer. De organisatie gebeurt in samenwerking met Inner-Wheel Purmerend en Rotaract Purmerend Waterland. Het doel is geld op te halen voor het gehandicapte kind in de regio groot Purmerend. Hiervoor is, naast entreegeld en consumpties, ook de loterij in de pauze van het concert een inkomstenbron. Voor de loterij zijn prachtige en waardevolle prijzen beschikbaar gesteld.

Over Rotary
Rotary International is `s werelds oudste organisatie van serviceclubs en omvat ruim 31.500 clubs in 166 landen. De ruim 1,2 miljoen leden van deze serviceclubs vormen een wereldomvattend netwerk van zakelijke en professionele leiders die vrijwillig hun tijd en talenten geven om de maatschappij waarin zij leven te dienen. Het motto van Rotary ‘Service Above Self’, dient als voorbeeld voor de humanitaire geest van de organisatie. De Rotaryclubs in Waterland komen wekelijks bijeen.

Het nazomeravondconcert begint om 20.00 uur en eindigt rond 22.30 uur.

Sharing is caring!

Comments are closed.