Nauwere samenwerking Agoda.com en Singapore Airlines

Geplaatst door Redactie op 16 januari 2014 om 15:26 in de categorie Accommodaties

Singapore AirAgoda.com gaat intensiever samenwerken met Singapore Airlines, waardoor alle klanten van de luchtvaartmaatschappij nu toegang krijgen tot de aanbiedingen van Agoda.com. Deze samenwerking is een belangrijke nieuwe stap voor de twee bedrijven.

Eerder kregen alleen leden van het loyaltyprogramma KrisFlyer toegang tot de aanbiedingen van Agoda.com, maar vanaf nu kunnen álle klanten van Singapore Airlines profiteren van het wereldwijde hotelaanbod. KrisFlyer-leden profiteren bovendien extra van deze nieuwe samenwerking: met elke hotelboeking verdienen zij KrisFlyer Miles. Klanten kunnen voor hotelboekingen gebruik maken van een speciale boekingspagina.

In een reactie op de deal zei Ernst Hemmer, Director – Commercial voor Agoda.com: ,,Wij zijn zeer verheugd dat wij de uitgebreide, wereldwijde hotelportfolio van Agoda.com kunnen aanbieden aan klanten van Singapore Airlines, zonder twijfel een van ‘s werelds bekendste merken en toonaangevend in de wereldwijde luchtvaartindustrie. Het is onze bedoeling om het boeken van hotelkamers en het tegelijkertijd verdienen van Miles zowel gemakkelijk als de moeite waard te maken voor klanten van Singapore Airlines.”

Nauwere samenwerking Agoda.com en Singapore Airlines
Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.