Shadow

Multimediaal boek Holland City zet Nederland op de kaart

omslag boek Holland CityOp 6 juli 2015 heeft minister-president Mark Rutte het eerste exemplaar van het exclusieve boek “Beautiful Holland” in ontvangst genomen. Naar aanleiding van het enorme enthousiasme voor het boek “Beautiful Holland” kondigt de uitgever de toeristische multimediale versie van het boek aan: “Holland City”.

Het 180 pagina’s tellende boek “Holland City” is het zusje van “Beautiful Holland” en brengt een welkomstgroet voor de miljoenen toeristen die Nederland jaarlijks bezoeken. Het boek is verkrijgbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Chinees en is net als het boek “Beautiful Holland” uitgerust met een serie layars (zogenoemde augmented realitytechnologie); filmpjes die met een smartphone of ipad af te spelen zijn.

Bijzondere bestemmingen in Nederland

De 17.000.000 toeristen die jaarlijks Nederland bezoeken krijgen met het boek “Holland City”, dat geschreven is door Claudia en Gerard Lakwijk, een goed beeld van wat Nederland te bieden heeft. Nederland is voor veel bezoekers een grote stad: met de 12 provincies als de wijken, die weliswaar onderling – soms – sterk verschillen, maar samen een onverwoestbare éénheid vormen. Het boek “Holland City”vertelt in 180 pagina’s met prachtige foto’s het verhaal van o.a. het Woudagemaal, Giethoorn, de Keukenhof en veel andere bijzondere bestemmingen in Nederland. En net als bij het boek “Beautiful Holland” is het oude met het nieuwe verweven. De kracht van een klein land als Nederland wordt duidelijk verteld.

Boekgegevens “Holland City”:
ISBN: 9789082517934
Druk: 1e druk
Productvorm: Zachte kaft
Taal: Nederlands
Uitgever: Beautiful Holland B.V.
Verkoopprijs is € 14,95

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!