Met VAGO kun je meer bagage meenemen

Geplaatst door Redactie op 6 juli 2018 om 15:20 in de categorie Algemeen nieuws

We kennen het probleem allemaal. Je wilt altijd meer meenemen op reis dan in je koffer of backpack past. Al helemaal op de terugreis met je aankopen! De VAGO is daarom een enorm handige reis-gadget. Stop je spullen in de zak, laat de zak vervolgens vacuüm zuigen door de VAGO en bespaar tot wel 50% aan kofferruimte. De VAGO is dé manier om meer bagage mee te nemen.Zeker je kleren kunnen veel compacter. Bijna 50% van de ruimte wordt ingenomen door lucht. Dat bracht de bedenkers op het idee van de VAGO, die binnen enkele dagen via een crowdfunding-campagne ruim € 150K ophaalde . Het is ‘s werelds eerste minuscule vacuüm – zuiger.

Eenvoudig in gebruik

Het werkt super eenvoudig: Stop je spullen in de speciale zak; klik de VAGO daar op; stop hem in het stopcontact; druk op start en de VAGO doet zijn werk. In no-time is de grootte van de zak gehalveerd. De VAGO detecteert zelf de druk en stopt automatisch als de zak volledig vacuüm is gezogen. Bijkomend voordeel is dat door de vacumatie nare geurtjes en bacteriën zich niet meer kunnen verspreiden. De VAGO zelf is slechts 7 centimeter lang en 86 gram zwaar.

Dat alles maakt de VAGO het handigste reisgereedschap van deze zomer. Het stelt je in staat meer te kopen op je vakantiebestemming, simpelweg omdat je veel ruimte in je koffer uitspaart. Overigens kun je het ook buiten je vakantie uitstekend gebruiken, bijvoorbeeld om kastruimte uit te sparen.

Bekijk hier de Vago promotiefilm op YouTube.

Verkrijgbaar bij o.a.: http://vago.club/ (levering vanuit Nederland), Bol.com, Macro, Amazon.

 

Sharing is caring!

Comments are closed.