Meer Turkish Airlines vluchten Amsterdam – Istanbul Sabiha Gökçen

Geplaatst door Redactie op 29 december 2014 om 12:25 in de categorie Reisorganisaties

Turkish Airlines A320Vanaf 2 juli 2015 verhoogd Turkish Airlines haar capaciteit tussen Amsterdam – Istanbul Sabiha Gökçen. Turkish Airlines breidt haar zeven vluchten per week uit naar tien vluchten per week. Hiermee speelt de maatschappij in op de groeiende consumentenvraag van meer vluchten tussen Nederland en Turkije.

Ahmet Sahin, General Manager Turkish Airlines Amsterdam, geeft aan: ”Omdat de vraag naar vluchten op de route Amsterdam – Istanbul Sabiha Gökçen zo hoog is, vergroten we onze capaciteit in het hoogseizoen wat uiteindelijk ook tot voordeligere ticketprijzen zal leiden voor onze passagiers.

De luchthaven Sabiha Gökçen is gelegen aan het Oostelijke deel van Istanbul en maakt de overstap naar aansluitende (inter)nationale vluchten mogelijk.”

De luchthaven Istanbul Sabiha Gökçen maakt internationale bestemmingen als Koeweit, Tel Aviv, Tehran en Kiev/Tbilisi  makkelijk bereikbaar en geeft toegang tot vele nationale bestemmingen in Turkije. Daarnaast is de Aziatische kant van Istanbul ook de moeite waard om te ontdekken. Aan de andere kant van de Bosporus is bijvoorbeeld de Camlica Heuvel, hoogste berg van Istanbul, te vinden. Maar ook het Ottomaanse Beylerbeyi Paleis, de Kadiköy markt en de Prinseneilanden zijn de moeite waard om een bezoek aan te brengen.

Meer Turkish Airlines vluchten Amsterdam – Istanbul Sabiha Gökçen
5 (100%) 1 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.