Meer Green Keys voor P&V

Geplaatst door Redactie op 13 maart 2014 om 11:14 in de categorie Accommodaties

Pierre et VacancesIn 2014 hebben vijf nieuwe residenties van Pierre & Vacances het Green Key label ontvangen. Dit brengt het totaal aantal Green Keys in Frankrijk voor de groep op 43 accommodaties.

Duurzame residenties

Dit jaar mag Pierre & Vacances vijf nieuwe residenties bijschrijven op de groene lijst. Het betreft de premium residentie Le Domaine de Cramphore in Le Pouliguen, alsmede de residenties Le Moulin des Cordeliers in Loches, Résidence du Lac in Monflanquin, Le Hameau du Lac in Marciac en Les Belles Rives in Argentat. De 38 locaties van de Pierre & Vacances – Center Parcs Group die reeds in het bezit waren van de Green Key, zijn dit jaar door de jury herkozen. Hieronder vallen vier Center Parcs parken.

Het Green-key-label

Het Green Key label, ontstaan in 2011, is het eerste internationale label dat speciaal in het leven is geroepen voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche die op een respectvolle manier omgaan met het milieu. Het label wordt door een onafhankelijke jury toegekend aan accommodaties die een geslaagd en vooruitstrevend milieubeheer voeren.

Lees ook: Nieuwe bestemmingen Pierre et Vacances

Sharing is caring!

Comments are closed.