Meer aanbod aan vakantiehuizen aan de Costa Blanca

Geplaatst door Redactie op 16 juni 2015 om 15:29 in de categorie Accommodaties

Nederlanders die deze zomer een vakantiehuis de Costa Blanca willen boeken, hebben sinds kort extra keuze. Een grote aanbieder van vakantiehuizen heeft z’n aanbod met tachtig vakantiehuizen aan de Costa Blanca uitgebreid, een plus van bijna zestig procent.

Belvilla vakantiehuizen aan de Costa Blanca

Vakantiehuizen aan de Costa Blanca ©Belvilla

Reden van deze uitbreiding is de populariteit van de Zuidoost-Spaanse regio als vakantiebestemming. Het aanbod van de vakantiehuizenverhuurder, naar eigen zeggen marktleider in de Benelux, varieert van landelijke finca’s tot kustappartementen, woningen op of bij golfbanen en luxe villa’s met zwembad. De nieuw toegevoegde woningen kenmerken zich vooral door een authentiek Spaanse uitstraling in regiotypische dorpjes op maximaal twintig minuten rijden van het strand.

Overwinteren in vakantiehuizen aan de Costa Blanca

Spanje staat al jaren in de top vijf van meest populaire vakantiebestemmingen onder Nederlanders. De Costa Blanca is een van de populairste streken. De Costa, met plaatsen als Alicante, Benidorm, Calp, Cartagena en Murcia, kenmerkt zich door witte stranden en een afwisselend binnenland. Ook is het een aantrekkelijke bestemming om te overwinteren.

Vergelijk vakantiehuizen aan de Costa Blanca bij onder meer Belvilla, Interhome en Villaxl

Meer aanbod aan vakantiehuizen aan de Costa Blanca
5 (100%) 1 vote

Sharing is caring!

Comments are closed.