Shadow

Maiden trip van de ms Koningsdam al te boeken

koningsdam2De scheepsbouwers van Fincantieri leggen nog de laatste hand aan het schip, maar cruises voor de maiden trip van de ms Koningsdam zijn vanaf 1 december 2014 te boeken.

Maiden trip van de ms Koningsdam in de Middellandse Zee

De maiden trip van de ms Koningsdam begint 20 februari 2016 in Civitavecchia, de haven van Rome en gaat in zeven dagen naar Dubrovnik (Kroatië), Kérkira (Corfu) en Katakolon (Olympia, Griekenland) en eindigt in Napels.

De ms Koningsdam is het eerste schip in de nieuwe Pinnacle Klasse van Holland America Line en krijgt een heel bijzonder interieur. Sinds de eerste berichten over het schip naar buiten zijn gekomen, is de belangstelling voor de maiden trip van de ms Koningsdag al bijzonder groot, hebben ze bij Holland America Line gemerkt. “We hebben een zeer loyale aanhang en we verwachten dat deze routes snel vol zitten, dus ik raad gasten aan om vroeg te boeken”, aldus ldus Richard Meadows, Executive Vice President Sales en Marketing bij Holland America Line. Boeken voor de maiden trip van de ms Koningsdag kan onder meer bij CruiseReizen.nl,  Zeetours en Cruisetravel.

Na de maiden trip maakt de Ms Koningsdag nog zes cruises door de Middellandse Zee. Meer over deze en andere cruises met de ms Koningsdam op Decruisegids.nl

Sharing is caring!