Maak kans op gratis kaarten voor de Hiswa

Geplaatst door Redactie op 10 maart 2016 om 13:29 in de categorie Beurzen en evenementen

Van 16 tot en met 20 maart wordt in de Amsterdamse RAI de watersportbeurs Hiswa gehouden. Onze Facebook-win-actie met gratis kaarten is inmiddels voorbij.

gratis kaarten voor de Hiswa

© Hiswa

De Hiswa 2016 prikkelt de zintuigen. Bezoekers van de Hiswa Amsterdam Boat Show kunnen naast zien en voelen nu ook ruiken. Naast de honderden nieuwe boten, onderdelen & accessoires die de bezoeker kan zien en aanraken op de HISWA Amsterdam Boat Show, biedt het evenement dit jaar nog iets extra’s: geurbeleving. In samenwerking met Formatie Schipper wordt in de entree van het Europacomplex van RAI Amsterdam via speciale apparatuur een nautische geur verspreid. Hiermee kan de bezoeker de start van het nieuwe watersportseizoen ook écht ruiken.

De geur van water op de Hiswa 2016

Beursmanager Joost Ringeling: “De bezoeker kan bij ons terecht voor nagenoeg alles op het gebied van watersport; van boten tot ca. 10 meter en een compleet aanbod onderdelen & accessoires, tot leuke activiteiten voor jong en oud. Echter ontbreekt er in RAI Amsterdam één zintuiglijke prikkel die er buiten op het water wel is, namelijk de geur. Wij waren dan ook meteen enthousiast toen Carl Schipper van Formatie Schipper bij ons aanklopte met zijn idee om de entree van de HISWA te laten ruiken naar Hollandse wateren en de zee.”

Typisch Hollands

Bezoekers van de HISWA krijgen hun eerste geurbelevenis direct bij binnenkomst in RAI Amsterdam. Via speciale apparatuur wordt in de entree een bijzondere HISWA-geur verspreid, die Schipper samen met geurspecialist Air Aroma ontwikkelde. “De geur wordt zeer subtiel verspreid en is te typeren als sportief, fris, typisch Hollands en energiek. Je ruikt als het ware het water,” licht Ringeling toe.

De organisatie geeft hiermee een extra dimensie aan het evenement en de totaalbeleving van de bezoeker. De HISWA Amsterdam Boat Show is het grootste watersportevenement van Nederland en vindt van 16 tot en met 20 maart plaats in RAI Amsterdam.

Gratis kaarten voor de Hiswa

Wil jij kans maken op gratis kaarten voor dit evenement? Dan hoef je alleen maar onze Facebook-pagina te liken en ons via het contactformulier te mailen dat je dat gedaan hebt. Wil je nooit meer een van onze gratis-kaarten-acties of een bericht over reizen en recreatie missen? Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief. Met één klik kun je je abonnement altijd weer opzeggen.

Sharing is caring!

Comments are closed.