Landal wil naar 40 Green Key gecertificeerde parken in 2015

Geplaatst door Redactie op 9 februari 2015 om 10:07 in de categorie Accommodaties

Landal Green keysTijdens de landelijke uitreiking van Green Key certificaten in Hoeven (N-Br), hebben 21 parken van Landal GreenParks een certificaat uitgereikt gekregen. Onder hen de parken Landal Heideheuvel, Miggelenberg en Rabbit Hill, die dit jaar voor het eerst het gouden certificaat behaalden.

Veertien parken behaalden in 2014 een Green Key certificaat, drie in 2013 en één in 2012. Landal heeft zich ten doel gesteld eind 2015 40 parken gecertificeerd te hebben.

Green Key is hét keurmerk voor duurzame accommodaties in gastvrijheidssector. Ieder jaar ontvangen de ondernemers die aan de criteria voldoen het Green Key certificaat uit handen van de Stichting KMVK. Dit jaar werden de certificaten uitgereikt door Maurits Groen, de nummer 2 van de Duurzame Top Honderd van Dagblad Trouw.

Certificaat voor buitenlandse parken Landal

Ook de buitenlandse parken van Landal GreenParks worden gecertificeerd. Landal Winterberg en Sonnenberg waren in 2014 de eersten, en bovendien de allereerste Duitse bungalowparken die Green Key gecertificeerd werden. Duitsland kende tot vorig jaar nog geen aparte criteria voor bungalowparken. Ook voor België, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije en Tsjechië zijn voorbereidingen gestart voor de Green Key certificering.

Check voor je een vakantiebungalow boekt eerst de beoordelingen. Vergelijk ook aanbiedingen bij Center Parcs en Sunparks.

Sharing is caring!

Comments are closed.