Landal Waterpark Sneekermeer helemaal voltooid

Geplaatst door Redactie op 23 juni 2014 om 14:38 in de categorie Accommodaties

Landal waterpark SneekermeerLandal Waterpark Sneekermeer, gelegen aan de rand van het Sneekermeer in het ‘Kameleon-dorp’ Terherne, is geheel voltooid. Van het park zijn nu alle 68 aan het water gelegen woningen beschikbaar voor de verhuur.

Door de centrale ligging is het park het gehele jaar door een ideale uitvalsbasis voor vaar-, wandel- en fietstochten door het Friese landschap.

“De mooie woningen in combinatie met de ideale ligging direct aan het Sneekermeer maken van dit Landal park een zeer geliefde vakantiebestemming. Het vakantieseizoen is begonnen en we verwachten weer veel gasten te ontvangen die op en aan het water willen verblijven in het prachtige Friesland. Dit is belangrijk, niet alleen voor ons, maar ook voor de omgeving. De gasten trekken er op uit, ze besteden in de regio wat weer ten goede komt aan de lokale ondernemers.”, aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal.

Waterwoning Landal Waterpark Sneekermeer

De eerste 20 woningen op Landal Waterpark Sneekermeer werden in 2012 opgeleverd en inmiddels is het kleinschalige park compleet. De 68 vrijstaande waterwoningen variëren in grootte van vier tot acht personen. Er zijn vier typen woningen, met elk een unieke inrichting. Het woongedeelte bevindt zich bij de meeste woningen op de eerste verdieping en is voorzien van terrasdeuren naar het ruime balkon dat een prachtig uitzicht geeft op het aangrenzende Sneekermeer. De slaapkamers bevinden zich op de benedenverdieping.

Vakantiehuis met sloep huren

Landal Waterpark Sneekermeer ligt aan een binnenwater en heeft een open vaarverbinding met het Sneekermeer. Vanuit het park is het Sneekermeer te bereiken. In de dorpshaven, die op zo’n 100 m afstand van het park ligt, is een trailerhelling aanwezig die gebruikt kan worden om de eigen boot te water te laten. Uiteraard is het ook mogelijk om een boot te huren bij een van de bootverhuurbedrijven in de omgeving.

Kameleondorp

Op loopafstand van het park ligt het karakteristieke centrum van Terherne met dichtbij het Kameleondorp: een speeldorp voor kinderen gebaseerd op de beroemde boeken.

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.