Shadow

Landal ’t Gooise Hart; nieuw park bij Loosdrecht

Landal 't Gooise hartLandal GreenParks gaat uitbreiden met een nieuw park: Landal ’t Gooise Hart, gelegen in een natuurrijke omgeving vlakbij de Loosdrechtse Plassen. Volgend jaar wordt gestart met de bouw en in 2017 worden de eerste gasten verwelkomd.

Landal ’t Gooise Hart is een kleinschalig park; naast de huidige 16 recreatievilla´s worden 44 nieuwe luxe recreatievilla´s gebouwd, plus een receptie en speelfaciliteiten. De recreatievilla’s zijn beschikbaar in 2, 4, 6, en 8 persoonstypen, en in Comfort, Luxe en Extra Luxe varianten.

Groene oase te midden van stedelijke dynamiek

’t Gooise Hart is parkachtig aangelegd, met behoud van landschappelijk waardevolle bomen. Het park ligt op de grens van zandgrondlandschap en veenweidelandschap met waterpartijen, de overgang van de Utrechtse Heuvelrug naar het plassengebied.

Rondom het park is veel te ontdekken. Op twee kilometer afstand liggen de Loosdrechtse Plassen en per fiets zijn onze gasten zo bij buitenplaats ‘s-Graveland en de gebieden van Natuurmonumenten of in het pittoreske Ankeveen. Voor ‘Gooise chique’ kan men naar dorpjes als Laren en Blaricum, en voor het Instituut voor Nederlands Beeld & Geluid naar Hilversum. Utrecht ligt op 20 minuten rijden en Amsterdam is binnen een half uur bereikbaar.

“Landal ’t Gooise Hart is een mooi park in een prachtige omgeving, die zowel onze Nederlandse als onze internationale gasten veel te bieden heeft. Je hebt hier natuur en cultuur binnen handbereik; een mooie toevoeging aan ons aanbod,” aldus Thomas Heerkens, algemeen directeur van Landal GreenParks.

De verkoop van de woningen is inmiddels gestart en de verwachting is dat er in 2016 begonnen kan worden met de bouw. In 2017 worden de eerste gasten verwacht. Kun je zo lang niet wachten? Boek dan nu bij een van die andere Landal-parken aan het water die al wel in bedrijf zijn, zoals Waterpark Terherne. Bekijk eerst beoordelingen.

Lees ook: Landal Maria Alm: Nieuw Landal-park in Oostenrijk.

Sharing is caring!