Landal opent nieuw vakantiepark Eifeler Tor

Geplaatst door Redactie op 16 april 2014 om 14:27 in de categorie Accommodaties

Vakantiepark Landal Eifeler TorLandal heeft er weer een nieuw vakantiepark bij: Landal Eifeler Tor. Het vakantiepark, op 90 km van Maastricht, bestaat uit 170 luxe vakantiebungalows nabij Nationaal Park Eifel.

Landal Eifeler Tor is sinds augustus 2013 stapsgewijs opgeleverd en medio april 2014 officieel geopend. Vakantiepark Landal Eifeler Tor is gebouwd tegen in vakwerkstijl en ligt tegen een heuvel aan. Gasten van Landal Eifeler Tor hebben een prachtig uitzicht over het dal en de rivier de Rur.

Faciliteiten Landal Eifeler Tor

Er zijn in Landal Eifeler Tor vier- tot twaalfpersoons vakantiehuizen te boeken. De meest luxe vakantiehuizen zijn met eigen wellness met hoekligbad, inclusief whirlpoolfunctie, een eigen sauna, zonnehemel en fitnessapparatuur. Verder beschikt Landal Eifeler Tor over een overdekt zwembad, een sauna, fitnessstudio, een Italiaans restaurant en een grand café in de vorm van het Heimbacher Brauhaus Het park beschikt verder over een Italiaans restaurant, en een ParkShop. Uniek is de verkoop van lokaal gebrouwen Heimbacher Bier vanuit het in stijl ingerichte Heimbacher Brauhaus met grote koperen brouwketels. Op het gehele park is gratis draadloos internet beschikbaar.

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.