Kololo Game Reserve ontvangt TripAdvisor® Certificate of Excellence 2016

Geplaatst door Redactie op 7 juni 2016 om 16:14 in de categorie Accommodaties

Kololo Game ReserveVoor het derde jaar op rij heeft Kololo Game Reserve het TripAdvisor® Certificate of Excellence toegekend gekregen. Het certificaat wordt alleen uitgereikt aan accommodaties die constant uitstekende reizigersbeoordelingen op TripAdvisor ontvangen.

Tripadvisor Certificate of Excellence

Het Certificate of Excellence staat voor de kwaliteit, kwantiteit en actualiteit van beoordelingen, die over een periode van 12 maanden door reizigers op TripAdvisor zijn gezet. Om kans te maken op dit certificaat moet een bedrijf minimaal een TripAdvisor bubble score van vier uit vijf hebben, een minimum aantal beoordelingen hebben en het bedrijf moet minimaal 12 maanden op TripAdvisor staan.

“We zijn erg trots dat we opnieuw het Certificate of Excellence toegekend hebben gekregen. We willen graag alle gasten bedanken die de tijd hebben genomen om een beoordeling op TripAdvisor te schrijven. Het is geweldig om te zien dat ons harde werken en onze toewijding tot een kwalitatief hoogstaande customer experience wordt beloond.”

Kololo Game Reserve uniek Game Reserve in Zuid-Afrika

Kololo Game Reserve is uniek, het is een Game Reserve in eigen beheer van ca. 3000 ha. Hier loopt “veilig” wild vrij rond waar gasten op de aangegeven paden op eigen gelegenheid of met een ranger, kunnen wandelen en fietsten (mountain bike). Ze kunnen oog in oog komen te staan met o.a. giraffen, kudu’s, nyala’s, wilde zwijnen, bush buck, blesbok, zebra’s en rode hartebeesten. Deze dieren lopen ook tussen de accommodaties door, wat vanaf de veranda’s een prachtige ervaring is.

Een deel van de 3000 ha. van Kololo is geïntegreerd in Welgevonden Game Reserve, een Big 5 gebied van ruim 38.000 ha. met een grote populatie witte neushoorns. Het gebied is een combinatie van heuvels, vlaktes, rivieren en waterpartijen. Het is een Private Reserve dus privéauto’s zijn niet toegestaan. Kololo heeft op het eigen terrein een privé-ingang naar Welgevonden waar twee maal per dag Big 5 game drives worden verzorgd. Kololo heeft een ruim restaurant met twee terrassen die over Welgevonden uitkijken, een zwembad, gratis wifi en mobiel bereik bij receptie. Kololo is malariavrij.

Kololo Game Reserve ontvangt TripAdvisor® Certificate of Excellence 2016
5 (100%) 1 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.