Kololo Game Reserve ontvangt Tripadvisor Certificaat van Uitmuntendheid 2015

Geplaatst door Redactie op 28 mei 2015 om 15:09 in de categorie Accommodaties

Kololo Game ReserveVoor het tweede jaar op rij heeft Kololo Game Reserve het TripAdvisor Certificaat van Uitmuntendheid toegekend gekregen. Het certificaat wordt alleen uitgereikt aan accommodaties die doorlopend uitstekende reizigersbeoordelingen op TripAdvisor ontvangen.

Tripadvisor Certificaat voor uitmuntendheid

Bij het selecteren van de winnaars van een Certificaat van Uitmuntendheid gebruikt TripAdvisor een eigen algoritme waarbij rekening gehouden wordt met de kwaliteit, kwantiteit en recentheid van de beoordelingen en meningen die in de afgelopen 12 maanden door reizigers op TripAdvisor zijn ingediend. Daarnaast wegen de constantheid van de prestaties over langere termijn en de plaatsing op de populariteitsindex mee. Om in aanmerking te komen, moet een bedrijf een algemene TripAdvisorwaardering van ten minste 4 van de 5 hebben, een minimum aantal beoordelingen hebben en ten minste 12 maanden op TripAdvisor vermeld staan.

Ton Jansen voegt hier aan toe: “We zijn erg trots dat we nu, twee keer op rij, het Certificaat van Uitmuntendheid toegekend hebben gekregen. We willen graag alle gasten bedanken die de tijd hebben genomen om een beoordeling op TripAdvisor te schrijven. Het is geweldig om te zien dat ons harde werken, door het constant verbeteren van de kwaliteit van ons productaanbod, op deze manier wordt beloond.”

Kololo Game Reserve

Kololo Game Reserve is een wildpark met Nederlandse eigenaren en Zuid-Afrikaans management. Het park ligt in de provincie Limpopo, in het Waterberg natuurgebied. De eigenaren van Kololo, Ton en Yvonne Jansen uit Gouda, streven ernaar hun gasten een onovertroffen wildlife ervaring te bieden en tegelijkertijd de Afrikaanse leefwijze te ondersteunen door de gemeenschap kansen te geven en de omgeving te beschermen. Kololo is een 4-sterren lodge en is “Fair Trade” gekwalificeerd.

Kololo is de perfecte safaribestemming, het gebied is malariavrij, kindvriendelijk, er zijn fiets- en wandel mogelijkheden tussen het ‘kleine’ wild maar ook mogelijkheden om de Big 5 te bewonderen. Dankzij de integratie van een deel van Kololo in Welgevonden Game Reserve, is het nu officieel een Big 5 Reserve. De eigen gate vlakbij de receptie biedt direct toegang tot de Big 5 van Welgevonden. Kololo heeft daarmee een uniek concept: de Big 5 èn verblijfmogelijkheden in een luxe, comfortabele lodge waar alleen het veilige wild vrij rondloopt. Bekijk ook de fotogalerij van Kololo Game Reserve.

Kololo Game Reserve ontvangt Tripadvisor Certificaat van Uitmuntendheid 2015
5 (100%) 1 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.