Koken als een MasterChef op MSC-cruise

Geplaatst door Redactie op 17 april 2018 om 16:56 in de categorie Cruises

Ben je dol op cruisen en kun je de sterren van de hemel koken? Dan kun je bij MSC Cruises meedoen aan een MasterChef-wedstrijd.

MasterChef At Sea ©  MSC Cruises

MasterChef At Sea © MSC Cruises

MSC Cruises heeft een samenwerking gesloten met MasterChef, het bekende kookprogramma. Tijdens Masterchef At Sea kunnen cruisegangers meedoen aan een kookwedstrijd. Ze krijgen in koppels een doos met onbekende ingrediënten en moeten daar een gerecht van bereiden. De chefkok van het cruiseschip kiest elke cruise een winnaar. Die winnaar ontvangt een MasterChef-prijs aan boord. Bovendien maakt elke winnaar onder meer kans op deelname aan het castingprogramma van de show, een diner thuis met een van de MasterChef-sterren als persoonlijke chefkok, een MasterChef-kookboek dat speciaal is samengesteld voor MSC-Cruises.

MasterChef is niet het eerste topmerk waarmee MSC Cruises samenwerkt. Zo werkt de cruiserederij in de kinderopvang aan boord samen met Lego. Cirque du Soleil heeft voor MSC Cruises diverse shows samengesteld: Cirque du Soleil At Sea. De bedoeling van die samenwerkingen is om de beleving van de cruisepassagiers te vergroten.

MSC-cruises zijn onder meer te boeken bij Zeetours en CruiseReizen.nl.

Lees ook: Koken voor 7200 man op de MSC Meraviglia

Sharing is caring!

Comments are closed.