Kogerstaete opnieuw beste hotel van Nederland

Geplaatst door Redactie op 22 april 2014 om 16:00 in de categorie Accommodaties

Zoover Awards accommodaties 2014Het best gewaardeerde hotel van Nederland staat op Texel. Hotel Kogerstaete is opnieuw het beste hotel van Nederland volgens de beoordelingen op Zoover. Met een gemiddelde van 9,5 wint het hotel voor de vierde keer deze consumentenprijs.

Werden vorige week al de Zoover-awards voor reisorganisaties uitgereikt, vandaag (dinsdag 22 april) was het de beurt aan de accommodaties. Dat gebeurde in DeFarbrique in Utrecht. Tijdens de uitreiking zijn ook prijzen voor beste Vakantiepark van Nederland, Landal Strandhuisjes in Julianadorp aan Zee (9,58). Beste camping van Nederland werd minicamping Boogaart uit het Zeeuwse Zoutelande (9,76). Villa Oldenhoff uit het Utrechtse Abcoude (9,92) nam de Zoover Award voor beste B&B in ontvangst en de Oprit uit Vlissingen (10) ontving de prijs voor beste appartementen van Nederland.

Meeste Awards naar Overijssel

hotel KogerstaeteTijdens de uitreiking wwrden de beste 25 accommodaties per categorie onderscheiden met een Award 2014. In Nederland ontvingen er in totaal 173 accommodaties een Zoover Award met een bijbehorende ranking in de ranglijst.

Overijssel heeft de meeste awards in de wacht gesleept, namelijk 25. Friesland is goede tweede met 24 awards en naar Drenthe gaan 22 awards. Opvallend is dat er op de Wadden in totaal 19 awards worden gewonnen. In Zuid-Holland worden de Award winnaars het hoogst gewaardeerd met gemiddeld een 9,33.

Boek een arrangement bij een van de winnende accommodaties.

Sharing is caring!

Comments are closed.