Shadow

KLM verwent klanten met nieuwe Rituals-lijn

KLM legt haar klanten, met de ingang van de winterdienstregeling op zondag 28 oktober, in de watten met de exclusieve Rituals productlijn ‘The Amsterdam Collection’. Deze Rituals-producten zijn speciaal voor KLM-klanten ontwikkeld en samengesteld uit producten die een ultiem gevoel van ontspanning oproepen, zowel tijdens als na de vlucht.

Schiphol: KLM, Delta Airlines en Air France
© Reisprofs.nl

Voor de ‘The Amsterdam Collection’ liet Rituals zich inspireren door ‘Waar het Verre Oosten en het historische Westen voor het eerst samenkwamen’. De geuren uit de nieuwe lijn zijn hier een afspiegeling van: Nederlandse tulpen en Japanse yuzu. De Rituals producten worden vanaf zondag 28 oktober 2018 gefaseerd aan boord gebracht. Op vluchten naar de VS bijvoorbeeld.

De look & feel van ‘The Amsterdam Collection’ is geïnspireerd op het design van ‘De Dekselvaas’ (gedateerd 1695-1700) van kunstenaar Gerrit Pietersz. Kam. De vaas is sinds 1969 eigendom van het Rijksmuseum. De bloemen en takken op de vaas met deksel zijn gebaseerd op Aziatische keramiek en textiel.

Rituals in World Business Class & Economy Class

De nieuwe Rituals verzorgingsproducten zijn uitsluitend aan boord van KLM-vluchten beschikbaar. Klanten in de World Business class kunnen op het toilet beschikken over hand foam en hand & body lotion, hair gel en body mist. Daarnaast ontvangen zij een mooie set van face moisturizer en lip balm. Voor klanten in de Economy Class is er een verzorgende hand foam beschikbaar op het toilet.

Tulpen en Yuzu

De tulp staat bekend om zijn kalmerende en verzachtende effect op de droge en gevoelige huid. Deze bloem helpt te beschermen tegen vrije radicalen en heeft vocht inbrengende eigenschappen, waarmee veroudering van de huid wordt tegengegaan. De yuzu is zowel een citrusboom als een citrusvrucht. De “Japanse limoen” heeft een hoge voedingswaarde en het sap van de yuzu wordt vaak medicinaal gebruikt als pijnstiller en ter ontspanning. De vrucht is zeer rijk aan anti-oxidanten.

Voor KLM betekent de samenwerking met Rituals een nieuwe stap om KLM-klanten een gedenkwaardige reiservaring te geven, waarmee ze fris, uitgerust en vol energie op hun bestemming aankomen. Dat zelf ervaren kan. Boek hier je KLM ticket direct bij KLM.

Naar Amerika en een camper huren? Boek deze bij WorldWide Campers of Travelhome.
Kom alvast in de stemming en lees de camperverhalen.

Mis nooit meer een bericht. Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hieronder in voor de gratis nieuwsbrief! Reageren op dit artikel kan hieronder.

2/5 - (6 stemmen)

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *