Shadow

Kids ZwemparadijsTip! 2016 winnaars bekend

kidsvakantie

Ruim 3000 kids en ouders hebben bepaald bij welke accommodaties je de állerbeste zwemparadijs vakantie viert. Zij stemden tussen 25 juni en 25 juli op hun favoriet in de Kids ZwemparadijsTip! competitie: een initiatief van Kids Vakantiegids, waarbij de beste vakantieadresjes in Nederland, België en Duitsland worden onderscheiden in vijf categorieën.

Dit jaar werd voor het eerst ook het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk toegekend aan de beste accommodaties met aquapark in heel Europa. Per categorie is nu door het grote publiek een absolute winnaar gekozen.

De categorieën en winnaars

Vakantie met aquapark:                                        Attractie & Vakantiepark Slagharen      

Vakantie met aquapark Europa:                          Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa

Vakantie met subtropisch zwemparadijs:          Center Parcs Erperheide

Vakantie met overdekt zwembad:                        Vakantiepark Hof van Saksen

Vakantie met waterspeeltuin:                                Sprookjescamping de Vechtstreek

Vakantie met zwemvijver:                                      Vakantiepark Beerze Bulten

Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk 2016

Waterpret op het vakantieadres is een erg populair en belangrijk criterium bij de vakantiekeuze voor gezinnen. Om hotels, campings en vakantieparken die waterpret hoog in het vaandel hebben staan te belonen, reikt Kids Vakantiegids jaarlijks het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk uit. Uit een lijst van honderden accommodaties in Nederland, België en Duitsland is per categorie een top 5 geselecteerd op basis van waterpretfaciliteiten zoals waterglijbanen, -attracties, -sporten en de mate waarin het zwembad is gethematiseerd. Ook is gelet op de beoordeling door gezinnen en de mogelijkheid tot het volgen van zwemlessen. Voor de nieuwe categorie Vakantie met aquapark Europa zijn alle kindvriendelijke accommodaties met een eigen – of vlak bij een – aquapark in Europa beoordeeld.  Er werd ruim 3000 keer gestemd.

5/5 - (1 stemmen)
close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!