Japan Airlines, British Airways en Finnair starten ‘joint business’

Geplaatst door Redactie op 27 maart 2014 om 10:32 in de categorie Vervoer

FinnairVanaf 1 april 2014 starten Japan Airlines en oneworld alliantiepartners British Airways en Finnair een ‘joint business’ tussen Europa en Japan.

De drie luchtvaartmaatschappijen delen omzet en werken samen op gebied van planning en prijsstelling voor vluchten tussen Europa en Japan. Klanten van de drie luchtvaartmaatschappijen genieten meer flexibele reismogelijkheden en een aantrekkelijk tariefaanbod.

Bundeling van krachten

De ‘joint business’ opent het netwerk tussen Japan en Europa van de drie deelnemende luchtvaartmaatschappijen en helpt de aanwezigheid in deze belangrijke groeimarkt te vergroten. Ook versterkt de samenwerking de concurrentiepositie ten opzichte van andere wereldwijde allianties. Klanten hebben nu de mogelijkheid om vluchten van de drie aanbieders te mixen en matchen en zo te komen tot de handigste routes en beste prijzen.

Online check-in en reserveringmogelijkheden via alle deelnemende aanbieders, ongeacht met welke airline gevlogen wordt, is ook mogelijk. Bovendien hebben klanten nu een grotere connectiviteit bij alle luchtvaartmaatschappijen in geval van storing/ vertraging.

Dagelijks naar Tokio

Finnair vliegt dagelijks van Helsinki naar Tokio en in de zomer ook op Osaka en Nagoya. Op die manier verbindt de maatschappij Japan met meer dan 50 bestemmingen in Europa. Japan Airlines vliegt ook dagelijks van Tokio naar Helsinki, Frankfurt, Parijs en Londen. Vanaf 9 april 2014 vliegt British Airways dagelijks van Londen naar Narita Airport en Haneda Airport in Tokio.

 

Japan Airlines, British Airways en Finnair starten ‘joint business’
Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.