Jan Smit onthult ster op Walk of Fame in Plopsaland De Panne

Geplaatst door Redactie op 4 juni 2015 om 11:40 in de categorie Attracties

jansmitOpnieuw is een ster onthuld op de Story Walk of Fame vlak bij het Plopsa Theater. Deze keer viel de eer te beurt aan Jan Smit. De zanger verwierf niet alleen naam en faam in zijn thuisland Nederland, maar ook in België, Duitsland, Oostenrijk, Italië en Frankrijk. Daarnaast is Jan Smit bekend als televisiepresentator en acteur. Redenen voor een eervolle vermelding in de vorm van een sterlegging.

“Ik kom vaak in Plopsaland en ik kan straks aan mijn eigen kroost laten zien dat papa er een eigen ster heeft.”, verkondigt Jan Smit enthousiast. “Dit zijn de mooie dingen die je als artiest, mens en kindervriend enorm veel vreugde schenken”.

Jan Smit is de eerste mannelijke Nederlander die een ster krijgt op de boulevard nabij het Plopsa Theater. Josje Huisman van de meidengroep K3 ging hem voor als eerste artiest met een Nederlandse nationaliteit. “We hebben de eer gehad reeds tal van klinkende namen te mogen ontvangen in onze theaterzaal, zoals Clouseau en Rob de Nijs.”, zegt Wim Wauters, Parkmanager van Plopsaland De Panne, trots. “Jan Smit is er nu één van. We zijn dan ook blij dat we met onze Walk of Fame de kans hebben om hem in de bloemetjes te zetten en een blijvende plek te bezorgen in Plopsaland De Panne!”

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.