Ingrid Klaassen vertrekt bij Zwitsers verkeersbureau

Geplaatst door Redactie op 17 november 2014 om 13:36 in de categorie Algemeen nieuws

Ingrid Klaassen en Maarten VisserNa een dienstverband van bijna 41 jaar vertrekt Ingrid Klaassen per eind 2014 bij Zwitserland Toerisme. Haar collega Maarten Visser, sinds 2010 werkzaam bij het bureau, wordt de nieuwe Manager Media & Communications.

41 jaar bij het Zwitsers verkeersbureau

Ingrid Klaassen (62) trad na het behalen van haar diploma aan de toeristische hogeschool NWIT (thans NHTV Breda) in februari 1974 in dienst van de toen nog “Zwitsers Verkeersbureau en Officieel Agentschap der Zwitserse Bondsspoorwegen” geheten promotie-organisatie voor toeristisch Zwitserland. Via persreizen en veel privébezoeken heeft Ingrid in de loop der jaren een enorme knowhow over toeristisch Zwitserland opgebouwd. “Al die kennis en mooie persoonlijke ervaringen heb ik met reisjournalisten en collega’s mogen delen als inspiratie voor hun werk. En dat dat gewaardeerd werd gaf mij veel voldoening”, zegt Ingrid. “Ik draag met plezier en veel vertrouwen mijn redactionele werkzaamheden over aan Maarten Visser, want hij heeft net als ik een grote passie voor Zwitserland.” Met ingang van 2015 gaat Ingrid zich als zelfstandige richten op toeristische vertalingen Duits-Nederlands.

Zwitserland wintersportbestemming

Maarten Visser (33) heeft evenals Ingrid zijn toeristische opleiding aan de NHTV genoten. Hij werkt sinds januari 2010 bij Zwitserland Toerisme en was de afgelopen jaren met name verantwoordelijk voor de winterpromotie. “Niet vreemd, want ik kende Zwitserland vooral als winterbestemming. In de loop der jaren heb ik echter ook behoorlijk veel kennis opgedaan van het Zwitserse aanbod in andere seizoenen, alsmede van het Nederlandse medialandschap. Ik mocht een beroep doen op de enorme knowhow van Ingrid, wat ik altijd zeer gewaardeerd heb,” aldus Maarten. Vanaf 2015 wordt hij in zijn nieuwe functie als Manager Media & Communications de aanspreekpersoon voor alle redactionele zaken.

Ingrid Klaassen vertrekt bij Zwitsers verkeersbureau
4.5 (90%) 2 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.