Indrukwekkende line-up op Electric Love Festival in SalzburgerLand

Geplaatst door Redactie op 23 juni 2015 om 15:16 in de categorie Beurzen en evenementen

Binnenkort wordt de derde editie van het Electric Love festival georganiseerd in SalzburgerLand. Van 9 tot en met 11 juli kan het publiek wederom genieten van een indrukwekkende line-up met in totaal meer dan 70 DJ’s, waaronder maar liefst 9 DJ’s uit de top 20 van DJ Mag 2014.

Electric Love Festival

Electric Love Festival © Klemen Stular

De voormalig beste DJ’s ter wereld DJ Tiësto en Armin van Buuren zijn de Nederlandse blikvangers. DJ Tiësto mag het publiek opwarmen op donderdag en van Buuren draait op zaterdag. De locatie van het Electric Love Festival is wederom de SalzburgRing in het Oostenrijkse SalzburgerLand.

Festival met erschillende stijlen

Na twee succesvolle edities kan de organisatie van het event ook dit jaar een hoogwaardige line-up presenteren. Meer dan 40.000 bezoekers uit allerlei verschillende landen komen luisteren en losgaan op EDM, Progressive, Techno, House, DnB, Dubstep, Deephouse, Future House en Hardstyle. Een paar highlights uit het programma: Alesso en Olivier Heldens op donderdag, Steve Aoki en Dimitri Vegas & Like Mike op vrijdag en Showtek en W&W op zaterdag. Klik hier voor meer informatie en tickets:

Voor en na het Electric Love Festival

Bezoekers van Electric Love kunnen voor of na het festival uiteraard van de gelegenheid gebruik maken om meer van SalzburgerLand te zien. Het festival wordt gehouden in de regio Fuschlsee. Verplaats de tent naar de oever van een van de meren om rustig bij te komen of kies voor actie en maak een hikingtocht door de bergen. Een tussenstop in Salzburg, de geboortestad van Wolfgang Amadeus Mozart is ook de moeite waard. Een bezoek aan Electric Love festival en SalzburgerLand brengt vele mogelijkheden met zich mee.

Geniet van meer kunst en cultuur in SalzburgerLand

De regio heeft meer te bieden dan een dancefestival. Zo kun je voor het kunst- en cultuurfestival ‘sommer.frische.kunst.’ naar Bad Gastein. Gaat je voorkeur meer uit naar klassieke en volksmuziek bezoek dan de Ton Spuren concerten. In de maanden juni t/m augustus komen verschillende muziekstijlen aan bod in Leogang. Lees meer over vakantie in het Salzburgerland.

Sharing is caring!

Comments are closed.