IJsland is ‘hot’ in 2014

Geplaatst door Redactie op 10 februari 2014 om 15:35 in de categorie Bestemmingen

IJsland BBIReisorganisatie BBI Travel heeft dit weekend de nieuwe interactieve vakantiebrochure 2014 uitgebracht. Maar het aantal boekingen dat al gemaakt is voor 2014 is enorm. De IJsland reizen van BBI Travel zijn al enige tijd online te reserveren en naar blijkt een ware ‘hit’.

IJsland-vakanties populair

In vergelijking met de boekingsstatistieken uit de branche die slechte cijfers aangeven op de zuidelijke landen, geeft BBI Travel aan dat er een ware IJsland-boom bezig is. “Ook al liggen reissommen voor IJsland boven het gemiddelde, wij merken niets van een crisis”, zegt directeur Henk van der Kooi: “het aantal voor 2014 nieuw gepresenteerde aantal reizen was groot, wellicht dat hier deels de oorzaak van dit succesverhaal ligt.”

IJsland-reizen voor singles en vrouwen

IJsland is een bestemming die uitermate geschikt is voor het maken van een bus rondreis en in navolging op het succes van 2013 heeft de touroperator het aantal busreizen op IJsland uitgebreid. Een aantal vertrekdata heeft de reisorganisator speciaal voor alleenreizende passagiers gereserveerd, waarvan twee data exclusief voor dames. Deze ‘Solo’-reizen zijn naar keuze te boeken op basis van indeling in een 2-persoonskamer of een 1-persoonskamer.

Goedkope vakanties naar IJsland

IJsland heeft de naam een dure bestemming te zijn, maar er zijn wel degelijk goedkope aanbiedingen voor een vakantie op IJsland. De fly-drive rondreizen kunnen worden gecombineerd met vluchten van een lowcost airline vanaf Amsterdam, de dagelijkse vluchten van Icelandair (vanaf Amsterdam of Brussel) of Air Berlin (vanaf Düsseldorf of Hamburg). Daarnaast hebben klanten keuze uit verblijf in hotels, pensions, cottages of een combinatie hiervan. Speciaal in de maanden mei en september, prima reismaanden voor IJsland, is de reissom verrassend laag.

IJsland-cruise met Hurtigruten-expeditieschip

Nieuw

  • De Expeditie cruise met Hurtigruten expeditie schip MS Fram rondom IJsland. Tijdens het totaal 14 dagen durende arrangement komen de passagiers op anders niet toegankelijk plekken en krijgt men van het ervaren expeditie team unieke ‘insight’ in het leven, de natuur en de historie van IJsland. Het arrangement is inclusief verblijf op IJsland.
  • De mogelijkheid de vakantie op IJsland te verlengen met een trip naar het exotische Groenland onder andere per traditionele schoener. Tijdens dit ‘Once in a lifetime’ verleningsarrangement heeft men 8 dagen het ware expeditie gevoel.
  • De winterarrangementen die nog voor deze en alvast voor volgende winter boekbaar zijn, zoals een Orka & Noorderlicht arrangement. Bekijk de online IJsland-brochure.

Lees de reisreportage over IJsland op Puur op reis.

Sharing is caring!

Comments are closed.