HotelSpecials en BungalowsSpecials halen meer dan €11.000 op voor ALS Stichting

Geplaatst door Redactie op 25 mei 2018 om 16:15 in de categorie Reisorganisaties

Donderdagavond 24 mei is het dak eraf gegaan in Haarlem. Samen met zusteronderneming BungalowSpecials, heeft HotelSpecials €11.106 opgehaald voor de ALS Stichting. Dat is ver boven het oorspronkelijke doel van € 5000,-.

© HotelSpecials

© HotelSpecials

Toen HotelSpecials onlangs van dichtbij meemaakten wat de ziekte ALS voor gevolgen kan hebben, besloot de organisatie in actie te komen. Omdat de medewerkers van HotelSpecials en BungalowSpecials het liefst hun werkdag afsluiten met een potje tafelvoetbal, is het idee van een tafelvoetbaltoernooi snel ontstaan. Partners en lokale bedrijven werden uitgedaagd om op donderdag 24 mei te komen spelen voor het goede doel. Met meer dan 30 teams die hun skills lieten zien aan de tafelvoetbaltafels werd het evenement een daverend succes!

Vanaf het moment dat de inzamelingsactie begon werd er al volop gedoneerd. Het oorspronkelijke doel van € 5000,- werd dan ook al behaald nog voordat het evenement plaatsvond. “Natuurlijk hoopten we dat het een succes zou worden, maar dat het zo goed heeft uitgepakt… Daar konden we alleen maar van dromen” aldus Sara Jegella, initiatiefnemer van het evenement.

En een tafelvoetbaltoernooi is natuurlijk niet compleet zonder prijzen. Vanuit verschillende kanten werden er leuke uitstapjes gedoneerd. Zo zijn er nachtjes weg, leuke vouchers van GiftForYou en kaartjes voor concerten in de Patronaat in Haarlem gewonnen.

HotelSpecials en BungalowSpecials zijn iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes erg dankbaar en vindt het zeker voor herhaling vatbaar!

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.