Shadow

Holland America Line: twintig cruises naar Zuid-Amerika

Holland America Line cruises naar Zuid-Amerika
Ms Zaandam © Holland America Line

Met vier cruiseschepen die in totaal twintig cruises aanbieden zet Holland America Line in het najaar van 2014 en het voorjaar van 2015 flink in op Zuid-Amerika.

De cruises worden gemaakt met de ms Statendam, de ms Maasdam (cruises naar Brazilie), ms Prinsendam en ms Zaandam. Dit kwartet maakt in totaal twintig cruises in Zuid-Amerika. De cruises variëren in lengte van veertien tot achtenzestig dagen, met vertrekken vanuit Fort Lauderdale, San Diego en Vancouver, aangevuld met afvaarten vanuit bestemmingen in Zuid-Amerika.

“Zuid-Amerika heeft een grote aantrekkingskracht op cruisegasten”, zegt Richard Meadows, die bij Holland America Line verantwoordelijk is voor sales, marketing en het gastenprogramma. “Het is het meest diverse continent ter wereld, met extreme klimaten, uiteenlopende landschappen en fantastische mogelijkheden voor excursies. Naast unieke ervaringen zoals het bijwonen van carnaval, het zien van pinguïns in hun natuurlijke leefomgeving en varen rondom Kaap Hoorn, brengen de vaarroutes de gasten naar plaatsen die het best bezocht kunnen worden met een cruiseschip, zoals Antarctica en de Amazone rivier.”

Sharing is caring!