Shadow

Holland America Line helpt reisagenten

Holland America Line Nieuw AmsterdamHolland America Line breidt haar ondersteuning aan de internationale reisbureaus uit door de lancering van POLAR online in het Nederlands, Duits en Spaans. Reisagenten kunnen nu bij het inloggen in het reserveringssysteem hun eigen taal kiezen. Voorheen was het systeem alleen in het Engels beschikbaar. POLAR online stelt reisagenten in staat om op eenvoudige wijze een Holland America Line cruise voor hun klanten te boeken. Een reservering kan in enkele gemakkelijke stappen worden gemaakt, inclusief boeking en het beheren van groepen.

Reserveringen maken wordt makkelijker

“We luisteren naar onze internationale reispartners, die hebben aangegeven het belangrijk te vinden dat zij boekingen voor hun klanten in hun eigen taal kunnen maken,” aldus Richard Meadows, Executive Vice President Sales, Marketing & Gastprogramma’s bij Holland America Line. “De nieuwe talen in het POLAR systeem zullen de reisagenten in de landen die veel van onze internationale gasten boeken, in staat stellen om op eenvoudige wijze reserveringen te maken en te beheren.”

Naast het feit dat reisagenten hutten voor hun klanten kunnen reserveren zonder dat zij daarvoor de reserveringsafdeling van Holland America Line moeten bellen, geeft POLAR online de agenten ook toegang tot de beste cruisetarieven en exclusieve verkoop- en management functies. Groepsreserveringen via POLAR online zijn eenvoudig te maken en pre- en post- cruisepakketten kunnen ook beheerd worden.

Cruises van Holland America Line zijn overigens ook heel makkelijk zelf te boeken. Lees meer nieuws over Holland America Line op Decruisegids.nl

Holland America Line maakt met vijftien Nederlande schepen meer dan 500 cruises naar ruim 400 havens in negentig landen.

Sharing is caring!