Shadow

Hip Williamsburg in New York

WNet buiten Manhattan en net zo hip: Williamsburg. Het is een van New Yorks meest dynamische wijken barstensvol coole restaurants, bijzondere boetiekjes en trendsetters. Een dagje, avond of misschien wel heel weekend staat garant voor een fikse dosis nieuwe inspiratie. Kleding, muziek, eten… Het is een wijk die bezoekers om elke hoek weet te verbazen. Om ervoor te zorgen dat niemand deze bijzondere ervaring mist, legt NYC & Company, het officiële marketing- en toerismebureau voor New York, in oktober de focus op Williamsburg. Dit als onderdeel van haar Neighborhood x Neighborhood campagne waarmee de diversiteit van de stad wordt benadrukt.

Populair Brooklyn
Williamsburg ligt in het populaire Brooklyn, net buiten Manhattan, en is gemakkelijk bereikbaar met de L en G metro. Door de jaren heen is de buurt uitgegroeid tot een trendy bestemming met onvergetelijke bewoners.

Camperhuur Amerika

Wat je in Williamsburg ook op de kop tikt, je bent er zeker van dat het is goedgekeurd door de trendsetters van misschien wel de hipste wijk van NYC. Ook wat lekker eten en drinken betreft, zit je in Williamsburg helemaal goed. En als de nacht dan nog jong is, kun je door naar Brooklyn Bowl. Hier wordt – behalve gebowld – ook gedanst en er treden bandjes op. Wel zo handig als je dan blijft slapen en dat kan bijvoorbeeld in Wythe Hotel, gevestigd in een oude textielfabriek.

Over Neighborhood x Neighborhood
New York bestaat uit vijf wijken: Brooklyn, The Bronx, Manhattan, Queens en Staten Island. NYC & Company lanceerde vorig jaar de nieuwe campagne genaamd Neighborhood x Neighborhood. De campagne is een initiatief ter promotie van het toerisme naar minder bekende delen van de stad, met als doel het verwelkomen van 55 miljoen bezoekers in 2015. Neighborhood x Neighborhood focust op de bereikbaarheid en betaalbaarheid van New Yorkse wijken en legt de nadruk op buurten met een snelle hotelontwikkeling. Vorig jaar stonden onder andere de South Bronx, Queens, Coney Island, Harlem, Staten Island en Long City Island in de spotlights.

Sharing is caring!