Halloween in Legoland Billund

Geplaatst door Redactie op 10 september 2014 om 15:50 in de categorie Beurzen en evenementen

Halloween in LegolandHet kindvriendelijke Jutland, het grote schiereiland van Denemarken, biedt volop activiteiten deze herfst. Van Vikingactiviteiten in Ribe en een Schelp Safari bij de Limfjord tot kunstbelevenissen in musea en Halloween in diverse pretparken. Bijzondere gezinsbelevenissen op slechts één dag rijden, want vanaf Utrecht is het nog geen zeshonderd kilometer tot de Duits-Deense grens.

Halloween in Legoland: spookhuis Ghost – The Haunted House

In het kindvriendelijke Denemarken staan diverse pretparken binnenkort in het teken van Halloween, waaronder het bekende Legoland in Billund. Van 11-19 oktober staat het themapark in het teken van pompoenen, spinnen, monsters en heksen. Er is een spokenparade, een mysterie om op te lossen en een bouwwedstrijd met Leg0-steentjes.

Het themapark ligt op zo’n 700 km van Utrecht en investeerde dit jaar een recordbedrag van ruim 10 miljoen Euro. De nieuwste attractie is het spookhuis Ghost – The Haunted House, een extra reden dus om halloween in Legoland te vieren.

Ook zijn de overnachtingsmogelijkheden uitgebreid met een hotelvleugel (ridderkamers) en Legoland Holiday Village (familiekamers en camping). Een verblijf in Lego-stijl is nu dus mogelijk in allerlei vormen, van eenvoudige tipi-tent tot luxe vakantiehuis. Het park is dit seizoen geopend tot en met 2 november 2014.

 

Sharing is caring!

Comments are closed.