Grieks verkeersbureau naar MICE Event

Geplaatst door Redactie op 21 november 2014 om 16:51 in de categorie Algemeen nieuws

atheneHet Grieks verkeersbureau kondigt aan  voor het eerst deel te nemen aan de MICE & Business Travel Event dat plaats zal vinden in de Amsterdam ArenA op 11 december 2014. Met een groeipercentage van 5-7% per jaar ontwikkelt het MICE-toerisme zich tot een van de belangrijkste segmenten van de toeristische sector in Griekenland en versterkt daarmee haar positie op de international conference markt.

Griekenland zelf biedt een scala van mogelijkheden op het vlak van conference toerisme. Daarvoor werkt het Grieks verkeersbureau werkt nauw samen met de meest prominente conference organisaties van het land.
Het Grieks Verkeersbureau will de unieke mogelijkheden van Griekenland promoten in het organiseren van conferencies in combinatie met ontspanning in een bijzondere omgeving.

• Het rijke en veelzijdige historisch-cultureel erfgoed is een van de vele uitnemende kenmerken van Griekenland.
• De talrijke culturele manifestaties, en de bijzondere natuurlijke omgeving, dragen in belangrijke mate bij aan Griekenland als perfecte conference bestemming.
• De goede prijs/kwaliteit verhoudingen,  de vriendelijke bevolking, de conferentie faciliteiten zijn zeer aantrekkelijke factoren voor de potentiële bezoekers.

Vacanceselect Campings en Vakantieparken vanaf €249

Athene is een van de meest bijzondere bestemmingen waar al de bovengenoemde factoren tot hun best uitkomen. De hoofdstad en het financieel centrum van Griekenland. Bruisend en levendig, met vele bezienswaardigheden en shoppingmogelijkheden, waar de potentiële bezoeker zijn hart kan ophalen.

Thessaloniki , de tweede stad van Griekenland, beschikt soortgelijke aantrekkelijke kenmerken, toegevoegde waarden om de stad als een conferentie bestemming uit te kiezen.

Boek hotels in Griekenland

 

Sharing is caring!

Comments are closed.