Gratis cruisebeurs in Amersfoort

Geplaatst door Redactie op 16 september 2015 om 10:15 in de categorie Beurzen en evenementen

rp_msc-cruises-lirica-300x1531-200x150.jpgCruisen is voor iedereen! Bezoek daarom de gratis Cruise Travel Beurs in Amersfoort, waar u alles te weten komt over deze onvergetelijke manier van reizen. Op cruise gaan, betekent grenzeloos genieten. Het schip legt aan op verschillende bestemmingen en tussendoor is het genieten van  van de luxe en faciliteiten die het schip biedt. Cruiseschepen zijn er in alle soorten en maten, geschikt voor jong en oud, en voor alle gezelschappen.

Op de beurs laten de cruise-experts van Cruise Travel en de verschillende rederijen u kennismaken met cruisen. Ervaar de verschillen tussen de schepen en soorten reizen, en laat u inspireren tijdens presentaties over bijzondere reisbestemmingen. Er zijn een aantal frequente ‘cruisers’ aanwezig die u graag alles vertellen over hun reiservaringen. Maak een cruiseselfie en maak kans op leuke prijzen. Tot slot zijn er exclusieve beursaanbiedingen.

De Cruise Travel Beurs vindt plaats op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november 2015 in Leerhotel Het Klooster te Amersfoort. Tussen treinstation Amersfoort CS en de beurslocatie zullen pendelbussen worden ingezet.

Princess Cruises
Gratis cruisebeurs in Amersfoort
5 (100%) 1 vote

Sharing is caring!

Comments are closed.