Go4Holiday wint Zoover Award 2016 beste aanbieder Autovakanties

Geplaatst door Redactie op 22 april 2016 om 12:00 in de categorie Reisorganisaties

Zoover Award voor Go4holidayOnline reisbureau Go4Holiday is tot beste aanbieder van autovakanties gekozen door de Nederlandse consument. De stemmers waardeerden de reizen van Go4Holiday tijdens de verkiezing voor de Zoover Awards 2016 met een 9,2. De Awards zijn op donderdag 21 april 2016 uitgereikt in het Westergastheater in Amsterdam.

“We scoren goed op de verschillende onderdelen in de verkiezing: klantvriendelijkheid, prijs/kwaliteit verhouding, innovatie en transparantie. We zijn onze klanten dankbaar dat ze ons beoordelen met zo’n hoog cijfer.” aldus Marcel Janssen, Managing Director van Go4Holiday.

“Go4Holiday stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de reizen die we aanbieden. Jaarlijks trekt het verkoopteam er meerdere malen op uit om de accommodaties aan een inspectie te onderwerpen. Ook bekijken ze alle bestemmingen en bezoeken ze interessante plaatsen in de buurt. Medewerkers van Go4Holiday kunnen onze klanten daarom vanuit eigen ervaring adviseren over hun vakantiekeuze,” legt Janssen uit.

Go4Holiday: autovakanties naar campings, appartementen, hotels en vakantieparken

In 2006 werd Go4Holiday opgericht in een klein kantoor in Elshout. Het bedrijf is inmiddels verhuisd naar Waalwijk en het is uitgegroeid tot een middelgroot reisbureau met een uitgebreid aanbod in autovakanties naar campings, appartementen, hotels en vakantieparken in Europa.
Go4Holiday heeft zich gespecialiseerd in campingvakanties. “We hebben meer dan 300 topcampings in ons aanbod in Italië, Spanje, Frankrijk, Kroatië en de rest van Europa,” aldus Janssen. Op deze campings biedt Go4Holiday stacaravans, bungalows, lodgetenten en bungalowtenten aan.

Zoover Awards

De Zoover Awards zijn sinds 2009 uitgegroeid tot een toonaangevende verkiezing binnen de reisbranche. In een online stemronde bepaalt de consument welke reisorganisatie in aanmerking komt voor een award.

Sharing is caring!

Comments are closed.