Get-E brengt PR-activiteiten onder bij Van Diemen Communicatiemakelaars

Geplaatst door Redactie op 7 maart 2016 om 17:18 in de categorie Algemeen nieuws

Get-E luchthaventransfersVanaf 7 maart 2016 zal Van Diemen Communicatiemakelaars de PR-activiteiten verzorgen van Get-E, een start-up in vliegveldtransfers.

Casper van Diemen, directeur van Van Diemen Communicatiemakelaars: “Wij zijn enthousiast om voor Get-E aan de slag te gaan. Het bedrijf heeft een mooie visie: alle (zakelijke) taxiritten van- en naar de luchthaven 100% elektrisch aanbieden. Dit is iets waar wij als organisatie graag aan meewerken en dus zullen wij er met doeltreffende PR voor zorgen dat de bekendheid van de ambitieuze organisatie wordt vergroot.”

“Wij willen duurzaamheid bij vervoer van- en naar de luchthaven echt realiseren door het gebruik van 100% elektrische taxi’s wereldwijd te stimuleren. De start van ons Europees netwerk van Zero Emission airport transfers moet daar direct aan bijdragen. Als start-up ondervinden wij dat de beginperiode lastig is. Mensen weten nauwelijks van het bestaan van onze organisatie, terwijl dit natuurlijk essentieel is. Samen met Van Diemen Communicatiemakelaars hopen wij onze naamsbekendheid dan ook te kunnen vergroten. Wij kijken ernaar uit om samen te kunnen groeien”, aldus Alexander van Deudekom, Founder van Get-E.

Get-E luchthaventransfers

Get-E is in 2014 opgericht om luchthaventransfers voor de zakelijke reiziger te vergemakkelijken. Om gemak en zekerheid te waarborgen werkt Get-E samen met 100% betrouwbare vervoerders die de transfers tussen het vliegveld en de desbetreffende bestemming van deur-tot-deur te verzorgen. Get-E is op dit moment actief op 70 bestemmingen in 25 landen.

Get-E brengt PR-activiteiten onder bij Van Diemen Communicatiemakelaars
5 (100%) 1 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.