Full Moon Party Hunt: feest op de Vakantiebeurs

Geplaatst door Redactie op 8 januari 2016 om 11:07 in de categorie Beurzen en evenementen

vakantiebeursDe organisatie van de Vakantiebeurs heeft besloten een speciale variant op de eerder aangekondigde Vakantiebeurs afterparty te organiseren: de Full Moon Party Hunt. Dat gebeurde nadat grote groepen jongeren op social media hadden gereageerd op de aankondiging van de afterparty van de Vakdag van de Vakantiebeurs.

Vakantiebeurs feest

De organisatie van de Vakantiebeurs ging op zoek naar ideeën voor de ultieme afterparty en kwamen uit bij de Full Moon Party. “Na veel wikken en wegen kwamen wij tot de conclusie dat het te kort dag is om zelf een Full Moon Party te organiseren. En als we het doen dan doen we het goed”, aldus een woordvoerder. “Wij kunnen geen mooier feest bedenken dan de Full Moon Party in Thailand op Koh Phangan. Samen met je beste vriend of vriendin feesten met je voeten in het zand. Dat is iets wat de jongere doelgroep naar ons idee zeker aanspreekt.”

De bezoekers van de Vakantiebeurs worden nu uitgenodigd om mee te doen aan de Full Moon Hunt. Met deze jacht zijn twee kaarten te winnen voor de legendarische Full Moon Party in Thailand. Een event dat op de bucket list staat van veel feest- en vakantiegangers.

Full Moon Party Hunt op de Vakantiebeurs

De reis naar de Full Moon Party op Koh Phangan wordt niet zomaar weggegeven. Vakantiebeurs bezoekers kunnen namelijk meedoen aan een ware Full Moon Hunt. Op Facebook en Instagram worden in aanloop naar de Vakantiebeurs hints gedeeld over de locatie van de tickets die verstopt liggen op de Vakantiebeurs. De twee bezoekers die de tickets naar het feest vinden, winnen een reis naar het waanzinnige feest in Thailand. Met de Full Moon Hunt hoopt de Vakantiebeurs de jongere doelgroep een ‘tropisch voorproefje’ te geven van de afterparty in 2017. De Jaarbeurs, die de Vakantiebeurs organiseert, is al tijden op zoek naar manieren om meer jongeren naar de Vakantiebeurs te trekken.

Hou de Facebook en Instagram pagina van de Vakantiebeurs goed in de gaten voor updates over de Full Moon Hunt. De eerste hint verschijnt op vrijdag 8 januari 2016. Kom je ‘Full Moon Hunten’? Deel dan een foto op facebook van je hunt op de Vakantiebeurs met #FullMoonHunt en maak kans op een extra hint.

Ook naar de Vakantiebeurs? Bestel dan hier online kaarten voor de Vakantiebeurs.

Full Moon Party Hunt: feest op de Vakantiebeurs
5 (100%) 1 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.