Frankrijk pakt uit op Vakantiebeurs 2014

Geplaatst door Redactie op 18 december 2013 om 17:00 in de categorie Bestemmingen

Frankrijk Parijs EiffeltorenHet Frans Bureau voor Toerisme staat samen met 25 Franse exposanten op de Vakantiebeurs 2014. Vertegenwoordigers van culturele instellingen, regio’s, VVV kantoren, campings, vakantiehuizen- en parken uit heel Frankrijk zijn aanwezig om bezoekers alle informatie te geven en op de hoogte te stellen van het laatste nieuws. Ook vindt de bezoeker Nederlandse touroperators die Frankrijk programmeren op het paviljoen. 

Fabienne Javault, directrice Frans Bureau voor Toerisme: “Ik ben trots op het feit dat Frankrijk opnieuw ruim vertegenwoordigd is op de Vakantiebeurs in Utrecht! De beurs is een ideale gelegenheid om persoonlijk advies en tips in te winnen van professionals die vanuit Frankrijk vertegenwoordigd zijn. Dit alles in een Frans sfeertje om alvast in de vakantiestemming te komen. Ikzelf maak ook graag gebruik van hun kennis om op de hoogte te zijn van het laatste nieuws en om ideeën op te doen voor mijn volgende vakantie in Frankrijk!”
Culinaire specialiteiten en Franse souvenirs 
Frankrijk proeven is mogelijk tijdens de  diverse wijn- en kaasproeverijen die gedurende de hele periode van de beurs plaatsvinden. Voor een heerlijke lunch of een kopje koffie kan men terecht in het Franse restaurant dat typische streekgerechten serveert. Een exposant verkoopt authentieke zeepjes uit de Provence.
Het Frankrijkpaviljoen bevindt zich op stand A012 in hal 11. De Vakantiebeurs vindt plaats van 15 t/m 19 januari 2014 in de Jaarbeurs Utrecht.
Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.