Frank Oostdam in jury Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2016

Geplaatst door Redactie op 19 november 2015 om 15:56 in de categorie Algemeen nieuws

oostdamFrank Oostdam neemt bij de komende Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards plaats op de jurystoel. Hiermee is ook de stem van het ANVR vertegenwoordigd. De directeur van het ANVR is niet het enige nieuwe gezicht in de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards jury. Philipp Goos heeft als CEO van Zoover Vakantiebeoordelingen het stokje overgenomen van zijn voorganger Stephan Bosman. De twee voegen zich bij jurylid Marlotte Lubbers, uitgever van Kids Vakantiegids. Voor het achtste jaar organiseren Kids Vakantiegids en de Vakantiebeurs de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards. De competitie, waarin de meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland worden onderscheiden, is onderverdeeld in veertien categorieën: Actieve vakanties, Allround, Baby vakanties, Eenouder vakanties, Familiehotels, Glamping, Groene vakanties, Kamperen, Kamperen XL, Kidsclub vakanties, Pretpark vakanties, Vakantieparken, Vakantieparken XL en Verre vakanties. Per categorie nomineert de vakjury drie inschrijvingen. Vervolgens stemt het grote publiek op de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards website.

Op de eerste publieksdag van de Vakantiebeurs worden de felbegeerde Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards uitgereikt door het populaire duo Ernst en Bobbie. Zij maken van de awarduitreiking een extra groot feest met hun beroemde ‘Soepkippenshow’. Tijdens de aansluitende awarduitreiking worden Ernst en Bobbie geassisteerd door de Kids Vakantiegids Detectives: kinderen uit groep 6, 7 en 8 die via hun basisschool zijn uitgenodigd om actief deel te nemen aan de verkiezing.

Kids Vakantiegids

Kids Vakantiegids is het grootste familievakantieplatform van Nederland en speelt in op de groeiende behoefte van kids en hun ouders/verzorgers om een uitstapje of vakantie te zoeken die past bij de wensen van de hele familie. Het Kids Vakantiegids magazine verschijnt twee keer per jaar in een oplage van 100.000 en brengt de nieuwste en leukste vakanties voor gezinnen met kinderen tot 16 jaar onder de aandacht. Op de website Kidsvakantiegids.nl vinden jaarlijks 3 miljoen bezoekers uitgebreide bestemmingsinformatie, inspirerende vakantietips en een met zorg geselecteerd aanbod van tientallen kindvriendelijke reisorganisaties.

Vakantiebeurs 2016
De 46ste editie van de Vakantiebeurs wordt gehouden van woensdag 13 tot en met zondag 17 januari 2016. Onder het motto ‘Je zou zweren dat je er al was’ kan iedere bezoeker zich onderdompelen in de sfeer van een favoriete vakantiebestemming. ‘Gastland’ is Noord-Engeland dat vakantiegangers verrast met de gevarieerde natuur en trendy steden. Wegens succes zijn de speciale pleinen met de bundeling van de zes meest geliefde vakantietypen van Nederlanders terug. De pleinen zijn ONTDEK (verre bestemmingen), ACTIEF (outdoor & sport), ZIEN (steden & cultuur), SAMEN (familie & kinderen), VAAR (cruises & zeilen), BUITEN (kampeer & camping).

Frank Oostdam in jury Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2016
5 (100%) 1 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.