Shadow

Finnair voor vijfde jaar op rij Noord-Europa’s beste airline

rp_finnairvliegtuig-300x200.jpgFinnair is tijdens de door Skytrax georganiseerde ‘World Airline Awards’ voor het vijfde jaar op rij uitgeroepen tot ‘Best Airline Northern Europe’. De uitreiking vond plaats tijdens de Farnborough Air Show. Daarnaast is de oneworld® alliance, waar Finnair bij is aangesloten, voor de tweede maal op rij benoemd tot ‘World’s Best Airline Alliance’.

Finnair is nog steeds de enige Noord-Europese luchtvaartmaatschappij die van Skytrax een 4-sterren onderscheiding heeft ontvangen. Belangrijke erkenning De onderscheiding is gebaseerd op een onafhankelijke onderzoek waarbij ruim 18 miljoen reizigers, afkomstig uit meer dan 160 landen, middels een enquête zijn gevraagd naar hun mening.

Finnair heeft haar plannen om de long-haul vloot uit te rusten met full flat stoelen in business class bijna voltooid.  Tevens is het in-flight entertainment systeem recentelijk geüpgrade voor passagiers in zowel economy als business class met 72 films en meer dan 150 TV shows ‘on demand’. Ook heeft het Finse design bedrijf Marimekko op maat gemaakte servies, textiel en andere cabine uitrusting voor Finnair ontworpen.
In augustus opent Finnair een nieuwe Premium Lounge in Helsinki voor haar loyaalste Finnair Plus leden en oneworld® klanten. Inclusief een traditionele Finse sauna. Finnair bereidt zich voor op de Europese lancering van de volgende generatie Airbus A350, die in de 2de helft van 2015 geleverd wordt. Bedoeling is om de comfort voor de passagiers en de milieuprestaties te verbeteren.

De World Airline Awards worden gezien als het primaire meetinstrument voor klanttevredenheid over luchtvaartmaatschappijen. Het onderzoek richt zich op de totale ervaring van passagiers, zowel op de luchthaven als aan boord. Tevens wordt gekeken naar zaken als zitcomfort, hygiëne aan boord, eten en drinken, in-flight entertainment en service van het personeel. Ruim 200 luchtvaartmaatschappijen zijn meegenomen in het onderzoek, zowel grote internationale als kleine binnenlandse maatschappijen. Door de transparantie en de wereldwijde dekking van het onderzoek worden de World Airline Awards beschouwd als de meest prestigieuze en gerespecteerde awards in de luchtvaartindustrie.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!