Familie Fonteyn wint titel Camperlocatie van het jaar 2014

Geplaatst door Redactie op 30 mei 2014 om 12:27 in de categorie Accommodaties, Camperreizen

Camperplaats Familie FonteynCamperaars hebben camperplaats Familie Fonteyn in Weert uitgeroepen tot Camperlocatie van het jaar 2014, een verkiezing van de NKC, Europa’s grootste camperclub. Ruim 26 procent stemde op deze camperplaats.

Belangrijke kenmerken zijn volgens de stemmers de vriendelijkheid van de uitbaters en de ligging van de camperplaats, namelijk op een afgesloten terrein langs het kanaal.

Gastvrije ontvangst

Veel stemmers roemen de ontvangst in Weert. Camperaars worden er namelijk wel heel gastvrij verwelkomd: zij ontvangen bij aankomst een kopje koffie en een stuk Limburgse vlaai. Volgens de stemmers is alles op de locatie tot in de puntjes verzorgd. Recent is het aantal plaatsen bij de familie Fonteyn uitgebreid tot in totaal twintig plekken. Donderdag 5 juni om 13:00 uur krijgt familie Fonteyn, uit handen van NKC-regiovoorzitter Zuid Theo Coolen de bij de titel behorende oorkonde uitgereikt.

De camperplaats van de familie Fonteyn eindigde vorig jaar nog op de tweede plaats bij de verkiezing. Toen eindigde nummer 2 van dit jaar – SVR-camping ’t Boomgaardje in Wijk bij Duurstede – als eerste. Nummer 3 van dit jaar is camperplaats Afslag Nagele in Flevoland. Zij kregen respectievelijk 14 en 12 procent van de stemmen.

Kwaliteit camperplaatsen

De NKC houdt de verkiezing Camperlocatie van het jaar om de kwaliteit van overnachtingsplaatsen voor campers te bevorderen. Vele honderden camperaars brachten via internet hun stem uit. Zij konden kiezen uit twaalf camperplaatsen, in elke Nederlandse provincie één. De twaalf genomineerde plekken behoren tot de best beoordeelde camperplaatsen op de NKC-website Campercontact.nl.

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.