Emirates start vluchten naar Brussel

Geplaatst door Redactie op 29 april 2014 om 16:51 in de categorie Reisorganisaties

Emirates Boeing 777Emirates heeft vandaag bekend gemaakt vanaf 5 september 2014 dagelijkse vluchten te starten naar Brussel. Als bestuurlijk centrum van onder andere de Europese Unie en meer dan 120 internationale organisaties is Brussel een belangrijk handelscentrum. De nieuwe dagelijkse vluchten van Emirates vergroten het netwerk van de stad voor de grote internationale gemeenschap en geven een economische boost aan België.

Brussel wordt de 147ste bestemming van Emirates. De non-stop service zal worden uitgevoerd met een Boeing 777 met een 3-klasse configuratie. Emirates is de eerste maatschappij die een First Class product aanbiedt van Brussel naar het Midden-Oosten en Azië.
“Als centrum van de Europese politiek en als hub met grote economische activiteit is Brussel een belangrijke markt voor Emirates. Ons onderzoek wijst uit dat er grote vraag is voor deze route, zowel voor de zakelijke reiziger als de vakantieganger”,  aldus Sir Tim Clark, CEO Emirates Airline.
“Brussels International Airport verheugd zich op de komst van Emirates in België. Deze nieuwe route biedt de Belgische reiziger toegang tot een wereldwijd netwerk van bestemmingen in het Midden-Oosten, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland”, aldus Arnaud Feist, CEO Brussels Airport Company.

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

De nieuwe dagelijkse vlucht van Emirates naar Brussel met vluchtnummer EK183 vertrekt uit Dubai om 07.50 uur* en komt aan in Brussel om 13.15 uur* dezelfde dag. De retourvlucht met vluchtnummer EK184 vertrekt om 14.45 uur* en arriveert in Dubai om 23.25 uur* dezelfde dag. Aan boord van First Class, Business Class en Economy Class kunnen passagiers genieten van ruim 1.600 on demand kanalen op het bekroonde inflight entertainment systeem ice.

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.