Eerste studiereis van Solfly is een feit

Geplaatst door Redactie op 26 juni 2018 om 13:43 in de categorie Reisorganisaties

Van 12 tot en met 16 mei organiseerde SolFly haar allereerste studiereis. Exclusief voor een selectie dames en heren van de D-reizen- en VakantieXperts-kantoren ging de reis naar drie Griekse bestemmingen van Solfy. Een mijlpaal voor SolFly en een memorabele ervaring voor de groep.

Studiereis Solfy © Sofly

Studiereis Solfy © Sofly

Op 12 mei was het zeer vroeg verzamelen op luchthaven Schiphol voor de vliegreis met medesponsor Transavia. De eerste bestemming was Preveza/Lefkas. De groep van 22 deelnemers werd in Hotel Villa Olga hartelijk ontvangen en verrast met een uitstekend verzorgd ontbijt, bestaande uit diverse Griekse lekkernijen.

Bezoek aan Lefkas

Na het pittoreske Lefkas bezocht te hebben, vertrok de groep tegen de avond per bus naar het 150 km noordelijk gelegen Parga. Een schitterende, groene bestemming met geweldige accommodaties, een prachtige boulevard en parelwitte stranden.

Unieke accommodaties op Corfu

Vervolgens vertrok op maandagochtend om 7 uur de boot naar het even groene Corfu. SolFly biedt maar liefst 60 unieke accommodaties aan op Corfu, waarvan er tijdens deze studiereis 10 werden bezocht. Hoewel het goede weer op dinsdag de groep in de steek liet, leed de sfeer daar zeker niet onder. De studiereis werd in een gezellige ambiance afgesloten in een typisch Griekse taverne, waar de traditionele folklore dans vol enthousiasme werd uitgevoerd. Kortom: een zeer geslaagde en leerzame Griekse studiereis!

Eerste studiereis van Solfly is een feit
5 (100%) 1 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.