Eerste maand Majestic Princess succesvol

Geplaatst door Redactie op 1 mei 2017 om 15:31 in de categorie Reisorganisaties

Princess Cruises zegt, na de eerste maand dat de Majestic Princess vaart, zeer tevreden te zijn over de reacties van de passagiers aan boord. De Majestic Princess is het eerste schip van de rederij dat nieuw is gebouwd met de Chinese markt als uitgangspunt.

Eind maart werd de Majestic Princess door de Italiaanse Fincantieri werf overgedragen aan Princess Cruises. Sindsdien vaart de zij door de Middellandse Zee. Op 21 mei begint het schip aan een lange cruise naar Shanghai. Dit wordt tevens de nieuwe thuishave van de Majestic Princess.

Aan boord zijn vele faciliteiten die men ook kan vinden aan boord van de andere 17 Princess schepen. Zoals The Crown grill, een specialiteitenrestaurant met vis en vlees. Maar nieuw zijn La Mer, op afstand begeleid door de Franse drie sterren chef Emmanuel Renaut, en Harmony met gerechten uit de Chinese keuken. Deze gerechten zijn geïnspireerd door de Chinese sterren chef Richard Chen. Deze twee restaurants zijn zeer populair gebleken in de eerste weken. Niet alleen tijdens het diner, maar ook tijdens de lunches weten de passagiers beide restaurants te vinden. Opvallend, maar niet verrassend, is de aanwezigheid van Karaoke zalen aan boord.

Boek je cruise op een van de schepen van Princess Cruises bij Cruisereizen, Dreamlines of een van de aanbieders op decruisegids.nl

De bewegwijzering is zowel in het Chinees als Engels weergegeven. Want de Majestic Princess zal naast Chinezen ook andere nationaliteiten welkom heten op haar cruises door de Aziatische wateren. In de Middellandse Zee is al te zien dat er meer Aziaten aan boord zijn dan tijdens andere Middellandse Zee cruises, maar de meerderheid bestaat nu nog uit Europeanen.

Lees meer over het scheepsbezoek van decruisegids.nl aan de Caribbean Princess.

Sharing is caring!

Comments are closed.