Eerste editie Verre Reizen Event

Geplaatst door Redactie op 2 oktober 2014 om 13:54 in de categorie Beurzen en evenementen, Camperreizen

verrereizenOp zaterdag 11 en zondag 12 oktober is de Fokker Terminal in Den Haag de thuisbasis van meer dan 110 vakantiebestemmingen. Tijdens de eerste editie van het Verre Reizen Event worden bezoekers geïnformeerd over de variëteit aan vakantiebestemmingen buiten Europa. Het aanbod loopt uiteen van individuele reizen op maat tot trips in groepsverband, op én buiten de begane paden. Met een bioscoop en de ZooRide, is het Verre Reizen Event leuk voor het hele gezin.

Deze eerste editie vindt plaats in de voormalige vliegtuigterminal van Fokker in Den Haag. Twee dagen lang opent de terminal haar deuren van 10.00 tot 17.00 uur en draait alles om de vakantiemogelijkheden buiten Europa. De gerenommeerde verre reizen specialisten geven uitleg over de reismogelijkheden naar ruim 110 vakantiebestemmingen. Naast groepsreizen, is het ook mogelijk een reis op maat samen te laten stellen. Op het event profiteren bezoekers van aantrekkelijke kortingen en zijn er verschillende prijzen te winnen waaronder een Atlantische Oceaan oversteek per zeilschip.

Inspirerende presentaties

Een reis buiten Europa vergt andere voorbereidingen dan een ontspannen weekje naar de zon. Tijdens verschillende workshops van touroperators komt aan bod wat er bij een verre reis komt kijken.

Camperhuur Amerika

Bijvoorbeeld bij een camperrondreis door de USA of een reis in het kader van de berggorilla’s in Afrika.
Wie zijn zinnen heeft gezet op een reis door één of meerdere Spaanstalige landen, kan tijdens het event een proefles Spaans volgen. Daarnaast is het mogelijk een Amerikaanse camper van binnen te bekijken en zijn er verschillende proeverijen om in de vakantiesfeer te komen.

Eerste editie Verre Reizen Event
5 (100%) 1 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.