Ecuador start wereldwijde campagne: ‘All you need is Ecuador’

Geplaatst door Redactie op 4 april 2014 om 11:20 in de categorie Bestemmingen

Ecuador campagneHet verkeersbureau van Ecuador heeft deze week het startsein gegeven voor een wereldwijde promotiecampagne voor Ecuador.

In negentien steden over de hele wereld, waaronder Amsterdam, werd een letter van bijna 6 meter worden onthuld. Deze letters staan op karakteristieke plekken in de betreffende steden. Alle letters vormen samen de zin ‘All you need is Ecuador’. Het is de slogan van een nieuwe campagne die alle schoonheden die dit Zuid-Amerikaanse land te bieden heeft onder de aandacht wil brengen.

Uitrol campagne

De eerste fase van de campagne bestaat uit de onthulling van de letters in Parijs, Madrid, São Paulo, Bogotá, New York, Santiago, Berlijn, Londen, Lima, Mexico Stad, Buenos Aires en Amsterdam. Daarnaast zal in zeven steden in Ecuador een letter worden onthuld: Cuenca, Manta, Loja, Guayaquil, Tena, Santa Cruz en Quito. Deze letters blijven 10 dagen staan. Het Ministerie van Toerisme in Ecuador heeft verder de rechten van het Beatles-nummer “All you need is love” verworven om speciaal voor deze campagne te gebruiken.

Sharing is caring!

Comments are closed.