Shadow

Duitsland zoekt fiets- en wandelambassadeurs

Duitsland is een waar paradijs voor actieve vakantiegangers. Met meer dan 200 gemarkeerde fietsroutes en ontelbaar veel wandelpaden die de diversiteit en schoonheid van het land demonstreren, leent Duitsland zich perfect voor een fiets- of wandelvakantie. Om deze schoonheid te delen, is het land op zoek naar 25 ambassadeurs die de komende twee jaar hun avonturen vastleggen. Op germany.travel/actief kunnen fiets- of wandelfanaten zich van 1 t/m 31 maart aanmelden.

Nationaal Park Eifel
© Nationalparkforstamt Eifel

Wie ooit een actieve vakantie in Duitsland heeft ervaren, kent de vele prachtige paden door bossen, bergen en weides die het land rijk is. Duitsland is nu op zoek naar de 25 grootste fiets- en wandelliefhebbers. Zij krijgen in 2017 en 2018 de schone taak om hun enthousiasme voor de natuurlijke pracht en praal van Duitsland actief te delen. De eerste activiteit als officiële ambassadeur vindt plaats in juni. Na een workshop waarin zij professionele videotraining krijgen, gaan de ambassadeurs op een geheel verzorgde fiets- of wandelvakantie de natuur verkennen en leggen zij hun mooiste avonturen op video vast. Dit doen ze uiteraard niet alleen, ze mogen iemand meenemen. Voor een camera tijdens de reis wordt gezorgd.

Ambassadeur worden

Enthousiast? Via germany.travel/actief kan men zich aanmelden voor deze bijzondere ervaring. Deelnemers sturen een filmpje en/of foto en tekst in waaruit blijkt dat zij dé perfecte Duitse wandel- of fietsambassadeur zijn. De gelukkige 25 ambassadeurs worden 7 april 2017 bekendgemaakt en ontdekken in de maand juni gedurende vier dagen een van de prachtige Duitse fiets- of wandelgebieden. Vanaf september dit jaar zijn hun avonturen te zien op de actiewebsite.

Boek een vakantie in een van de Landal-parken in Duitsland en ga lekker wandelen en fietsen. Reizen naar Duitsland doe je met de hogesnelheidstrein.

 

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!