Duitse Ringhotels aan de slag op de Nederlandse markt

Geplaatst door Redactie op 26 maart 2014 om 12:42 in de categorie Accommodaties

Ringhotel_Friederikenhof_Luebeck_Oberbuessau_kleinMet zo´n 130 aangesloten hotels is Ringhotels het grootste particuliere hotelmerk in Duitsland. Alle deelnemende 3 en 4 sterrenhotels voldoen aan strenge kwaliteitscriteria. Ringhotels, dat vorig jaar zijn 40-jarig bestaan vierde, is niet meer weg te denken uit de Duitse hotellerie. Om de naamsbekendheid in Nederland te vergroten werkt Ringhotels samen met het communicatiebureau NLConnection Travel Marketing & Communication.

Waarvoor staat het merk Ringhotels?

Alle Ringhotels staan voor kwaliteit, authenticiteit en regionale bijzonderheden. Elk hotel heeft zijn eigen karakter, en de persoonlijke aandacht voor de gast staat centraal. Bij alle hotels gaat het om familiebedrijven. Het oorspronkelijke idee om de kracht van de verschillende individuele hotels te bundelen tot één sterk merk is nog steeds actueel. Vanaf het begin wordt er samengewerkt op het gebied van inkoop, promotie en sales. En al meer dan 20 jaar onderwerpen de hôteliers zich aan een vrijwillige kwaliteitscontrole. Het devies is en blijft ‘Kwaliteit gaat voor kwantiteit’.

Goede hotels, overal, voor iedereen

Van professionele vergaderhotels tot gezinsvriendelijke vakantiehotels, van hotels met uitstekend verzorgde wellness- en spafaciliteiten tot cityhotels voor een sprankelende stedentrip. Veel hotels kunnen bogen op een lange gastronomische traditie. Geen wonder dus dat deze hotels met uitstekende beoordelingen in gerenommeerde hotel- en gastronomiegidsen staan vermeld. Zo´n 80 Ringhotels zijn ook ingesteld op groepen.

Sinds afgelopen november is ook Hotel de Oolderhof bij Roermond lid van de Ringhotels en daarmee het eerste Ringhotel in Nederland. Voor Rosalie & Jan Theunissen was het feit dat alle Ringhotels familiebedrijven zijn een reden om zich juist bij deze hotelketen aan te sluiten.

Meer informatie: www.ringhotels.de

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.