Duiken, golfen of zeilen met nieuwe CenterParcs-pakketten

Geplaatst door Redactie op 19 augustus 2014 om 10:48 in de categorie Accommodaties

Center Parcs Marina de EemhofEen jaar geleden lanceerde Center Parcs een innovatief concept voor vakantiegangers die hun verblijf extra bijzonder willen maken: de Pack&Go Vakanties. Een compleet verblijf speciaal afgestemd op uw wensen. Center Parcs gaat nu een stap verder en lanceert drie spectaculaire vakantiepakketten waarmee je in een weekend of midweek je PADI-duikbrevet, golf Handicap 54 of zeilcertificaat behaalt.

Center Parcs Pack&Go Leer duiken

234x60 Wintersport

Om de kleurrijke onderwaterwereld van de Great Barrier Reef of de Rode Zee te ontdekken, heb je een internationaal PADI-duikbrevet nodig. Vanaf nu is het mogelijk om dat in één weekend bij Center Parcs te halen. Duikinstructeurs begeleiden je eerst in het warme water van de Aqua Mundo om vervolgens het buitenmeer te verkennen. Handige bijkomstigheid: de duiklocatie ligt in het park waar je verblijft, met alle voorzieningen bij de hand. Dus aan het einde van de dag snel omkleden, lekker uit eten in de Market Dome en dan heerlijk bijkomen in je eigen cottage. De duikcursus is te boeken op Center Parcs De Kempervennen en Center Parcs Port Zélande.

Leren golfen bij Center Parcs

Om op een golfbaan te mogen spelen, dien je eerst een golfvaardigheidsbewijs te halen. Dat kost enige inspanning. Kies je ervoor om bij Center Parcs te leren golfen, dan staat er ook veel ontspanning tegenover. Golfpro’s brengen je – op een golfbaan op fietsafstand – in een midweek de praktische beginselen van de sport bij. Samen met een theorie-examen levert je dat je internationaal erkende Handicap 54 (voorheen GVB) op. Beschikbaar op Center Parc Sandur in Emmen.

Center Parcs Pack&Go Leer zeilen

Ervaren zeilinstructeurs leren de kids de kneepjes van het vak. Veilig, in hun eigen taal, met goed materiaal. En terwijl zij enthousiast oefenen op het water, amuseren jullie je met de rest van het gezin in het park. Zeilcursussen zijn te boeken op CenterParcs De Eemhof.
Vergelijk de aanbiedingen van CenterParcs met die van Landal.

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.