Droomplekken.nl gaat internationaal; AmazingPlaces.com is live

Geplaatst door Redactie op 15 januari 2014 om 17:00 in de categorie Algemeen nieuws

amazing placesDroomplekken.nl slaat haar vleugels uit naar het buitenland. Vanaf vandaag is AmazingPlaces.com live, met honderden tips van de ervaren reisjournalist Corno van den Berg. De Engelstalige website is een zusje van Droomplekken.nl. ,,Tijdens mijn reizen, alsook via de mail en social media krijg ik veel vragen of Droomplekken.nl ook in het Engels kan verschijnen. De nieuwsitems op de site trekken al erg veel bezoek, ook vanuit het buitenland. Om aan de behoefte te voldoen is het hoog tijd om internationaal te gaan,” aldus oprichter Corno van den Berg.

Internationaal publiek

Ook op AmazingPlaces.com zullen de mooiste plekken ter wereld verschijnen, al worden de teksten aangepast aan het internationale publiek. Ook Corno’s Reisverhalen zullen uitvoerig op de Engelse site verschijnen, waarbij een groter publiek wordt bereikt. Bij deze Reisverhalen wordt uitvoerig samengewerkt met verkeersbureaus en reisorganisaties.

Droomplekken.nl werd vorig jaar door de jury uitgeroepen tot beste website bij de Travvie Awards in de categorie Portals en Nieuws. Sinds de livegang op 2 december 2009 timmert Droomplekken.nl aan de weg. Op Droomplekken.nl staan inmiddels 152 Droomplekken zoals Tokio, Galapágoseilanden, Parijs, Antarctica en Yellowstone Nationaal Park. En de lijst blijft groeien…

Sharing is caring!

Comments are closed.